Manicure Met Gellak Aan Huis

Inhoudsopgave:

Manicure Met Gellak Aan Huis
Manicure Met Gellak Aan Huis

Video: Manicure Met Gellak Aan Huis

Video: Manicure Met Gellak Aan Huis
Video: French manicure met gellak 2024, April
Anonim

Manicure is al lang niet meer alleen een hygiënische procedure. Nette, goed verzorgde nagels zullen niet alleen gemakkelijk het zelfrespect verhogen, en daarmee de stemming van hun eigenaar, maar zullen ook de aandacht trekken van het andere geslacht. Bovendien bieden moderne schoonheidssalons een vrij breed scala aan diensten op dit gebied.

Manicure met gellak
Manicure met gellak

Het is nodig

Niet elke lak kan zorgen voor een ideale manicure. Dus de gebruikelijke vernis duurt niet eens drie dagen, en de opbouw put de nagels uit

instructies:

Stap 1

In dit opzicht begonnen gelvernissen (schellakken) speciale liefde te genieten bij de schone seks. Waarom is hij zo goed?

Stap 2

Shellac voordelen

  • Versterkt de nagels. De gelnagelcoating beschermt de nagelplaat betrouwbaar tegen de meeste externe beschadigingen. Het wordt sterker en harder.
  • Duurzaamheid. Dankzij de weerstand tegen vervaging, evenals tegen vlekken, schilfers en krassen, blijft de manicure tot twee weken perfect. Hetzelfde kan niet gezegd worden over de coating met gewone vernis, die niet eens drie dagen kan duren.
  • Makkelijk te gebruiken. Dit is de belangrijkste kwaliteit waarvoor de gellak beroemd is geworden. Manicure die het gebruikt, kan gemakkelijk thuis worden gedaan.

Stap 3

Wat u nodig heeft voor thuisprocedures

Zelfs met een minimale set hulpmiddelen voor het zelf aanbrengen van gelnagelcoatings, kunt u constante bezoeken aan een schoonheidssalon vergeten. Er zijn veel verschillende video's over dit onderwerp op internet. Een beetje training - en niemand kan het verschil zien tussen een manicure die thuis wordt gedaan en een professionele manicure. Bovendien is er altijd een mogelijkheid om de producten van de fabrikant te kiezen, wiens kwaliteit u meer vertrouwt. De aanschafkosten zijn snel terugverdiend, aangezien u niet hoeft te betalen voor de diensten van de meester.

Stap 4

Waar begin je?

  • Eerst moet je een lamp kiezen voor het drogen van gelpolish. Dit probleem moet heel voorzichtig worden benaderd, want zonder dit is het onmogelijk om zelf een gelmanicure te maken. De lak kan gewoon niet uitharden. Er zijn twee soorten: ultraviolet en LED. UV-lampen zijn een goedkope optie. Maar houd er rekening mee dat hun vermogen niet lager mag zijn dan 36 W. In dit geval zal elke nagellak ongeveer 2 minuten drogen. Led-lampen kosten iets meer, maar de prijs rechtvaardigt de kwaliteit. Daarin droogt een laag gelpolish in slechts 30 seconden.
  • De volgende stap is het kiezen van een gellak. Gezien het talrijke assortiment dat cosmeticawinkels tegenwoordig aanbieden, is dit niet moeilijk. Bovendien zijn er zowel budgetopties als meer elite-producten die alleen in dure salons in de uitverkoop zijn. Maar het moet worden opgemerkt dat het niet de moeite waard is om aanzienlijk op kosten te besparen. Zoals de praktijk laat zien, kunnen goedkope gelvernissen de nagels niet enkele weken vasthouden en vervagen ze vrij snel. Daarom is het logisch om te kiezen voor een laklaag in de middelste prijscategorie.
  • Het is belangrijk om de vorige lagen met een afwerking te bevestigen - een nagellak, die de gekleurde lak tegen beschadiging beschermt en ook zijn glans behoudt.
  • Een belangrijk punt is de keuze van een manicure-buff. Het is essentieel voor het schuren en polijsten van nagels. Om het niet te beschadigen, moet u een abrasiviteit van korrel 240 kiezen.
  • Om de nagelplaat te ontvetten en te desinfecteren voordat de procedure wordt gestart, en om de kleverige oppervlaktelaag te verwijderen nadat deze is opgedroogd, is het noodzakelijk om medische alcohol te bereiden. Hij kan deze taken gemakkelijk aan. Er zijn natuurlijk te koop en speciale gereedschappen voor deze procedures, maar in aanwezigheid van alcohol zullen ze niet nuttig zijn.
  • Een speciaal servet dat geen pluisjes achterlaat.
  • U hebt ook het gebruikelijke gereedschap nodig (vijlen, tangen, borstels, enz.), Die worden gebruikt bij klassieke manicure.
  • Voor de daaropvolgende verwijdering van de gelvernis, is het noodzakelijk om folievellen, een verwijderaar (een speciale samenstelling voor het verwijderen van schellak), wattenschijfjes aan te schaffen.
Beeld
Beeld

Stap 5

Voorbereidende fase

Eerst moet je een klassieke manicure doen - corrigeer de vorm van de nagel en de nagelriem. Vervolgens wordt met behulp van een buff de bovenste laag iets verwijderd. Deze procedure wordt uitgevoerd voor een betere hechting van de lak aan de nagellak. Schuren moet voorzichtig gebeuren om geen onnodige schade te veroorzaken.

Vervolgens ontvetten en desinfecteren we de nagels met een speciaal pluisvrij servet gedrenkt in alcohol. Daarna is het erg belangrijk om ze niet aan te raken.

Stap 6

Gellak aanbrengen en fixeren

In dit stadium wordt een reeks lagen geproduceerd: primer (basis), gekleurd, fixerend. Elk van hen moet een paar minuten worden gedroogd in een UV-lamp, in een LED-lamp - slechts 30 seconden. Het is belangrijk om het volgende in gedachten te houden:

  • De nagel moet 2 of drie keer worden bedekt met een dunne laag gellak om de vorming van onregelmatigheden te voorkomen en een heldere en rijke schaduw te krijgen.
  • Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u geen schellak op uw huid krijgt. Anders duurt de manicure niet lang.

Tijdens het coaten met een tweede laag gellak en een afwerking, moet je de nagel langs het hele uitstekende deel ervan afdichten.

  • De top (fixer) wordt in een dikke, dikke laag aangebracht om de gellak te beschermen tegen beschadiging en om zijn glans te behouden.
  • Na het aanbrengen van de fixeerlaag met een pluisvrij servet, dat geïmpregneerd is met alcohol, wordt de plakkerige dispergerende laag die gevormd is na het drogen van de afwerking verwijderd.
  • Om ervoor te zorgen dat de manicure langer meegaat, moet langdurig contact met water de eerste dag worden vermeden.

Stap 7

In feite is alles niet zo ingewikkeld als het op het eerste gezicht lijkt. Een beetje training - en de manicure-procedure zal steeds minder tijd in beslag nemen, en de nagels zullen steeds langer genieten van hun glans en perfecte dekking.

Aanbevolen: