Brief Aan De Kerstman: Hoe Schrijf Je Aan Veliky Ustyug

Inhoudsopgave:

Brief Aan De Kerstman: Hoe Schrijf Je Aan Veliky Ustyug
Brief Aan De Kerstman: Hoe Schrijf Je Aan Veliky Ustyug

Video: Brief Aan De Kerstman: Hoe Schrijf Je Aan Veliky Ustyug

Video: Brief Aan De Kerstman: Hoe Schrijf Je Aan Veliky Ustyug
Video: №551 Празднуем НОВЫЙ ГОД в Москве 🎇🎆 |🎁🎁🎁 ОТКРЫВАЕМ ПОДАРКИ весело | БОЛЬШАЯ КОРОБКА ПОДАРКОВ 2024, April
Anonim

Je kind gelooft nog steeds in sprookjes en magie, en zodra de eerste driften op straat verschijnen, denkt hij na over wat voor soort geschenk hij voor dit nieuwe jaar zou willen ontvangen. In afwachting van de toekomstige vreugde van de kruimels, schrijf je samen met hem een brief aan de kerstman.

Brief aan de kerstman: hoe schrijf je aan Veliky Ustyug
Brief aan de kerstman: hoe schrijf je aan Veliky Ustyug

instructies:

Stap 1

Dankzij de brief kun je erachter komen welke designer je zoontje voor de nieuwjaarsvakantie wil ontvangen of van wat voor soort pop je dochter droomt. Maar bespreek meteen met het kind dat de Kerstman maar één cadeau mag meebrengen. De rest wordt gegeven door ouders en grootouders. Dus je kunt het kind leren begrijpen dat je zelf geschenken aan dierbaren moet geven, en niet wachten tot de goochelaar het voor je doet.

Stap 2

Wat kun je aan de kerstman vragen en wat kan hij niet geven? Leg het kind uit dat de Kerstman geen hond, kat, paard, d.w.z. elk levend wezen, vooral een zus of broer. Vergeet niet dat het geschenk eigendom is van uw kind. Dit betekent dat hij met hem kan doen wat hij wil - geven, breken, ruilen voor een ander speeltje. Vraag het kind: 'Wat als iemand je voor het nieuwe jaar wil hebben? Wil je een cadeau zijn? De kerstman kan geen toverstaf of een zevenkleurige bloem geven, omdat magische dingen in de handen van een gewoon persoon hun capaciteiten verliezen.

Stap 3

Als je peuter nog niet kan schrijven, help hem dan de brief te schrijven. Vraag wat hij de Kerstman over zichzelf zou willen vertellen. Laat de baby praten over haar vader en moeder, zus, huisdier - kat Murzik, vrienden van de kleuterschool, enz. Praat met hem alle zinnen. Probeer eens een viltstift of pen in zijn hand te leggen en hem met je hand te helpen op zijn minst een paar woorden te schrijven. Het bleek niet erg leuk - dat is niets. Vriendelijke grootvader Frost zal alles begrijpen! Vraag het kind om ook een cadeau voor de kerstman te maken, dat hij graag voor hem zal tekenen.

Stap 4

Neem een gewone envelop (je kunt hem versieren met een tekening of applique gemaakt van gekleurd papier), schrijf het adres van de nalatenschap van Father Frost: 162340, Vologda Oblast, Veliky Ustyug, aan Father Frost. Loop met de baby naar het postkantoor en stop de brief in de doos. Voor jou is dit de meest gewone, traditionele manier, maar voor een kind is het heel serieus en interessant.

Aanbevolen: