Hoe Schrijf Je Een Brief Aan Veliky Ustyug Aan De Kerstman?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Brief Aan Veliky Ustyug Aan De Kerstman?
Hoe Schrijf Je Een Brief Aan Veliky Ustyug Aan De Kerstman?

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan Veliky Ustyug Aan De Kerstman?

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan Veliky Ustyug Aan De Kerstman?
Video: Brieven aan de Kerstman 2024, April
Anonim

Elk jaar komen er duizenden brieven van kinderen naar het adres van de kerstman. Jongens en meisjes sturen hun magische grootvader tekeningen, ansichtkaarten en natuurlijk wensen over nieuwjaarsgeschenken. Misschien dromen uw kinderen er ook van om Veliky Ustyug te schrijven? Help ze - stel samen een magische boodschap op en stuur ze. Stel je voor hoe blij je kind zal zijn als hij een antwoord en een geschenk van de kerstman krijgt!

Hoe schrijf je een brief aan Veliky Ustyug aan de Kerstman?
Hoe schrijf je een brief aan Veliky Ustyug aan de Kerstman?

instructies:

Stap 1

Brieven aan Veliky Ustyug kunnen vanaf november worden verzonden. Vertel uw kind over het magische huis waar de kerstman met zijn assistenten woont, hoe hij elk jaar brieven ontvangt van kinderen uit het hele land, lees ze en bedenk antwoorden. En hij houdt vooral van de berichten waarin kinderen gedichten en afbeeldingen plaatsen. Maak het leuk voor je kind om samen een berichtje te schrijven.

Stap 2

Heeft het kind een brief geschreven en versierd met tekeningen? Stop je bericht in een envelop. Schrijf het adres: 162390, Vologda Oblast, Veliky Ustyug, House of Father Frost. Ga met uw kind naar het postkantoor en stuur plechtig een brief.

Stap 3

Bent u bang dat uw bericht de geadresseerde niet bereikt? Er is een minder romantische maar betrouwbaardere manier om contact te maken met de wintertovenaar. Op de officiële website van de Santa Claus Mail https://pochta-dm.ru staat een formulier voor het versturen van een e-mail.

Stap 4

De site accepteert niet alleen uw bericht, maar helpt ook bij het formuleren van het antwoord. Kies de dienst "Cadeau en brief van de Kerstman". Vul op de websitepagina het formulier in waarop u de naam, het adres en de leeftijd van uw kind vermeldt en kies een ansichtkaart. De brief wordt verzonden in een merkenvelop waarvan het uiterlijk elk jaar verandert en een speciale gepersonaliseerde verzegeling heeft. De tekst van de vakantiekaart wordt opgesteld rekening houdend met de leeftijd van de geadresseerde en uw wensen, die u in een speciaal venster van het formulier kunt achterlaten.

Stap 5

Vergeet niet dat een antwoordbrief van de Kerstman een betaalde dienst is. De kosten van een wenskaart, envelop en verzendkosten bedragen 100 roebel. Naast een eenvoudige felicitatie kunt u een geschenk bestellen - een schijf met nieuwjaarsliedjes, souvenirs of speelgoed. Een cadeaucatalogus met een indicatie van de kosten is bijgevoegd.

Stap 6

Na het kiezen van een ansichtkaart en cadeaus, voer een betaling uit. Hiervoor kunt u de op de site aangeboden bon uitprinten. Zowel postwissels als bankbetalingen worden geaccepteerd. Houd er rekening mee dat onbetaalde bestellingen na 14 dagen worden geannuleerd. De ansichtkaart wordt aangetekend verzonden, grotere geschenken worden per pakket verzonden.

Stap 7

Als u wilt dat uw kind op tijd een brief van de kerstman ontvangt, haast u dan met de bestelling. Houd er rekening mee dat de deadline voor het ontvangen van een brief afhankelijk is van de snelheid van de post. Helaas zijn er geen garanties dat de felbegeerde envelop op 30 of 31 december aankomt. Maar je kunt het antwoord van tevoren bestellen, het uit de brievenbus halen en het tot het nieuwe jaar verbergen. Leg de brief in de nacht van 31 december naast het kussen van je baby. Dan zal hij echt geloven dat Sinterklaas bestaat.

Aanbevolen: