Hoe Versier Je Een Trouwfoto

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Trouwfoto
Hoe Versier Je Een Trouwfoto

Video: Hoe Versier Je Een Trouwfoto

Video: Hoe Versier Je Een Trouwfoto
Video: WEDDINGVLOG!! How to photograph a wedding!? 2024, Mei
Anonim

Vaak hebben pasgetrouwden, die veel energie en zenuwen hebben gestoken in de keuze van een trouwfotograaf, nadat ze eindelijk de langverwachte foto's hebben ontvangen, geen haast om een trouwalbum te maken. In de coulissen wacht een envelop of schijf met een foto. Maar om de gasten te verrassen en de beste momenten van de plechtige dag zelf te bekijken, volstaat het om een prachtig trouwfotoalbum te regelen.

Hoe versier je een trouwfoto
Hoe versier je een trouwfoto

instructies:

Stap 1

Het eerste en gemakkelijkste idee is om een gewoon fotoalbum te kopen met een omslag van een geschikt onderwerp. Alle lichte tinten zien er passend uit - wit, beige, zilver, goud. De meeste albums zijn voorzien van "pockets" voor het invoegen van foto's. Controleer daarom bij het kopen van een container voor een trouwarchief na het afdrukken van foto's zorgvuldig voor welk fotoformaat het is gemaakt.

Stap 2

Een even interessante optie zijn de zogenaamde magnetische albums. Op elke pagina, onder een speciale film, kunt u een willekeurig aantal foto's met elke positie plaatsen. Daarom ziet de geschiedenis van de trouwdag er levendiger en origineler uit vanaf de pagina's. Elke pagina kan worden aangevuld met opschriften met interessante details als aandenken.

Stap 3

Hetzelfde “complexe opmaak” fotoalbum kan besteld en ontvangen worden in uitstekende typografische kwaliteit. Dit is een fotoboek. Om het te maken, moet je een speciaal bewerkingsprogramma downloaden van de website van de fotostudio. U kunt eventuele foto's uit uw archief toevoegen aan de lay-out van uw boek, waarna het rest om een thema voor de decoratie te kiezen, een type omslag en het album op te sturen voor afdrukken. Na zulke eenvoudige manipulaties ontvang je een stijlvol en duurzaam trouwalbum in een fotostudio. Bovendien is de productie van kleinformaat fotoboeken al in prijs vergelijkbaar met het printen van hetzelfde aantal foto's.

Stap 4

Scrapbooken, oftewel het maken van handgemaakte albums, lijsten en ansichtkaarten, is een bezigheid voor geduldige en creatieve mensen. Als je nog steeds geen waardige container voor je trouwfoto's hebt gevonden, begin deze dan zelf te maken. Er wordt speciaal papier, pailletten, kant, kralen en andere decoratieve elementen gebruikt. Door een trouwalbum en doe-het-zelf fotolijsten te maken, kun je afstand nemen van traditionele thema's met zwanen, ringen, harten en cupido's. Als je jezelf niet vertrouwt, probeer dan een album te vinden dat voor jou werkt met ervaren scrapbookers. Ze verkopen hun creaties via internet.

Aanbevolen: