Hoe Versier Je Een Kamer Voor De Verjaardag Van Een Kind?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kamer Voor De Verjaardag Van Een Kind?
Hoe Versier Je Een Kamer Voor De Verjaardag Van Een Kind?

Video: Hoe Versier Je Een Kamer Voor De Verjaardag Van Een Kind?

Video: Hoe Versier Je Een Kamer Voor De Verjaardag Van Een Kind?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Een paar weken voor de verjaardag van het kind beginnen ouders na te denken over hoe ze het kunnen uitgeven, wat ze moeten presenteren en hoe ze het huis voor de vakantie moeten versieren. De decoratie van de kamer moet zowel het kind zelf als zijn vrienden verrukken.

Hoe versier je een kamer voor de verjaardag van een kind?
Hoe versier je een kamer voor de verjaardag van een kind?

instructies:

Stap 1

Op de eerste verjaardag van een kind is de kamer soms versierd met een "treintje" gemaakt van gekleurd papier, waar foto's van de baby vanaf de geboorte tot een jaar aan elke trailer zijn bevestigd, je kunt zien hoe deze groeit en verandert. Een van de varianten van dit kamerontwerp is een boom met appels, waarbij ook op elke appel een foto is geplakt.

Stap 2

De kamer van een oudere student kan worden ingericht met fragmenten uit oude schoolessays 'Hoe ik de zomer heb doorgebracht' of 'Een verhaal over een gezin'. En de meest succesvolle tekeningen of ambachten zullen helderheid en originaliteit toevoegen aan het ontwerp van de kinderkamer, vooral als het kind deze ambachten samen met zijn ouders heeft gedaan. En de uitgenodigde familieleden zullen geïnteresseerd zijn om naar het werk van de jarige te kijken en zijn levensreflecties te lezen.

Stap 3

Op de verjaardag van het meisje kan de ingang van de kamer worden veranderd in een magische boog van bloemen, serpentijn of kleine balletjes. Gordijn het raam met dunne luchtige doorschijnende gordijnen, bevestig kleurrijke mooie vlinders eraan (in de souvenirafdelingen en naaiateliers is de selectie van dergelijke vlinders enorm). Je moet het gevoel creëren van een paradijselijke bloeiende tuin die je dochter doet geloven in magie en sprookjes.

Stap 4

Afhankelijk van zijn hobby's kan de jongenskamer worden ingericht: hang bijvoorbeeld het embleem van je favoriete team over het bed van een voetballiefhebber, naai hoezen met een voetbalornament op de stoelen. Als je zoon een fan is van de Cars-cartoon, maak dan een geïmproviseerde track in de kamer voor alle auto's uit deze cartoon die hij heeft verzameld en probeer deze met de gasten door te nemen.

Stap 5

Zelfs als je besluit om de kamer gewoon met ballonnen te versieren, neem dan contact op met de gespecialiseerde afdelingen in de winkels, waarvan de medewerkers composities maken van ballonnen: een boeket bloemen van kleurrijke ballonnen, een grappige hond of een sneeuwpop zullen beide een glimlach toveren de jarige en zijn gasten.

Aanbevolen: