Hoe Versier Je Een Champagnefles?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Champagnefles?
Hoe Versier Je Een Champagnefles?

Video: Hoe Versier Je Een Champagnefles?

Video: Hoe Versier Je Een Champagnefles?
Video: Moet champagne knallen of niet? - Allerhande 2024, April
Anonim

Als je op vakantie komt, is het altijd prettig om niet alleen aan een rijk gedekte tafel te zitten, maar ook aan een mooi gedecoreerde tafel. Mensen met fantasieën zullen altijd wel een manier vinden om de feestelijke tafeldecoratie extra pit te geven. En vaak wordt de versiering van een fles champagne zo'n hoogtepunt. Dus, als je de pasgetrouwden, de jarige of de held van de dag wilt plezieren, wees dan niet te lui om een fles champagne mooi te versieren. Bewonderenswaardige blikken zullen voor u worden verstrekt.

Hoe versier je een champagnefles?
Hoe versier je een champagnefles?

instructies:

Voor een verjaardag of jubileum.

Hier kunt u tal van strikken, kant, kralen gebruiken. Als het feestvarken jong is, voeg dan felle, ondeugende kleuren toe aan het ontwerp, bind bijvoorbeeld een heldere bal aan een touwtje aan elke fles. Lijm in plaats van een label een mooie doe-het-zelfstrik (in extreme gevallen kun je deze in een winkel kopen). Afhankelijk van de hobby of hobby van de jarige kun je een ontwerp bedenken. Als de persoon bijvoorbeeld aan het boksen is, hang dan kleine bokshandschoenen of een T-shirt en korte broek om de nek.

Jubilea hebben vaak hun champagne-etiketten veranderd. Met behulp van programma's die afbeeldingen bewerken, creëren ze hun eigen label: de held van de dag, Petrov, zal bijvoorbeeld zeker dol zijn op "Petrovskoe-mousserende wijn, gemaakt op de beste plantages van het tuinbouwpartnerschap" Ogonyok ", natuurlijk, met een foto van de held van de dag.

Hoe versier je een champagnefles?
Hoe versier je een champagnefles?

Voor een bedrijfsvakantie.

Het hangt allemaal af van het profiel van uw bedrijf. Afhankelijk hiervan kun je spelen met de namen voor de champagne en ook nieuwe labels maken. Plaats de fles bij een bouwbedrijf in een gemetselde (of geverfde) put, maar bakkers zetten vaak kreupelhout of spekrozen rond de fles. Het draait allemaal om je verbeelding. Zelfs alleen ballen, gekleurde linten en strikken zien er prachtig uit.

Hoe versier je een champagnefles?
Hoe versier je een champagnefles?

Voor het nieuwe jaar.

Nieuwjaar is een tijd van wonderen, een tijd van warmste wensen. En je moet je er van tevoren op voorbereiden. Mee eens, het is veel prettiger om champagne te openen met het label "Alles komt goed" of "Moge het geluk op je wachten in het nieuwe jaar!" Op het klokkenspel. Versier de flessen met sneeuwvlokken, "sneeuw"-franjes gemaakt van watten of kant, wikkel ze met serpentijn, regen of klatergoud. En vergeet natuurlijk de Kerstman en Snegurochka niet. Ze kunnen ook worden gemaakt als een zeer symbolische rood-blauwe hoes met hoeden. Welnu, of leg ook een speeltje om de nek met magneten of elastische banden - een dier dat het komende jaar symboliseert (verkocht in gespecialiseerde winkels).

Aanbevolen: