Hoe Versier Je Een Kamer Voor Een Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kamer Voor Een Verjaardag
Hoe Versier Je Een Kamer Voor Een Verjaardag

Video: Hoe Versier Je Een Kamer Voor Een Verjaardag

Video: Hoe Versier Je Een Kamer Voor Een Verjaardag
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Verjaardag is een leuke, langverwachte en bijzondere vakantie. De jarige wordt even een kind en verwacht onverwachte verrassingen, cadeaus en natuurlijk de komst van gasten. Om de verjaardag vreugdevol te maken voor de gasten en de held van de gelegenheid, is het noodzakelijk om de kamer te versieren en te proberen het appartement een echt feestelijke uitstraling te geven.

Hoe versier je een kamer voor een verjaardag
Hoe versier je een kamer voor een verjaardag

Het is nodig

  • - foto's;
  • - ballen;
  • - banden;
  • - affiches;
  • - papier;
  • - schaar;
  • - bloemen;
  • - markeringen.

instructies:

Stap 1

Om de kamer te versieren, kun je natuurlijk specialisten uitnodigen die hard aan het feestelijke interieur zullen werken. Maar het is veel interessanter om de kamer zelf in te richten, omdat je in dit opzicht zelfs de professionals kunt overtreffen (als het uit het hart komt), het belangrijkste is verbeeldingskracht, veel vrije tijd, een verlangen om te verrassen en te behagen verjaardag persoon. Aangezien de verrassing toch een verrassing moet blijven, kleedt u de kamer discreet aan voor de held van de gelegenheid.

Stap 2

Haal zoveel mogelijk kleurrijke ballonnen uit de winkel (waarvan de helft moet worden opgeblazen met helium). Versier de kamer rond de omtrek met opgeblazen ballonnen en aan elkaar vastgemaakt. Je kunt een interessante compositie maken in de vorm van een boog of een hart door de ballen bij elkaar te houden. Bind lange kleurrijke linten aan de heliumballonnen, gebruik een schaar om ze in een spiraal te wikkelen en laat ze naar het plafond zakken.

Stap 3

Als de held van de gelegenheid een meisje is, is het aan te raden om de kamer met verse bloemen te versieren. Verspreid de composities en bloemen apart door de kamer. Maar in dit geval moet u een rond bedrag uitgeven, maar de indrukken van het feestvarken van zo'n schoonheid zullen u ongetwijfeld bevallen. Tussen zoveel verse bloemen zal ze zich een echte prinses voelen. Het is wenselijk dat de bloemen precies degene zijn die het meisje het leukst vindt.

Stap 4

Voeg wat humor toe aan je appartement. Knip een vel Whatman-papier uit dat op een open rol lijkt en kleur het in de juiste kleur. Schrijf in mooie letters wat op deze dag gecontra-indiceerd is voor de jarige en de belangrijkste eisen, hang aan de deur. Bijvoorbeeld: het is verboden om verdrietig te zijn, je te vervelen, vroeg naar bed te gaan en de taart alleen op te eten. Vereisten: plezier hebben tot je erbij neervalt, dansen, springen, hard en vurig lachen en ook gasten begroeten met grappen en grappen. Elke gast die naar de vakantie komt, kan zijn wensen en aanbevelingen op dit blad plaatsen met een gekleurde viltstift.

Stap 5

Bij het inrichten van een kamer kun je niet zonder muurkranten en unieke wenskaarten, evenals doe-het-zelf-striemen. Plaats in het midden van de banner een foto van de jarige en plak rond een kleurrijke collage (uitgeknipte afbeeldingen uit tijdschriften) van die items die je echt wilt voor de held van de gelegenheid.

Stap 6

Maak van tevoren grappige foto's van de jarige, gemaakt met behulp van het Photoshop-programma en plaats het gezicht in verschillende levenssituaties. Hieronder kunt u interessante en grappige handtekeningen maken die alle aanwezige gasten duidelijk zullen verrassen en amuseren. Het belangrijkste is dat je de grenzen van het fatsoen niet overschrijdt, anders kun je de held van de gelegenheid ernstig van streek maken en boos maken.

Aanbevolen: