Hoe Versier Je Een Kamer Voor Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kamer Voor Valentijnsdag
Hoe Versier Je Een Kamer Voor Valentijnsdag

Video: Hoe Versier Je Een Kamer Voor Valentijnsdag

Video: Hoe Versier Je Een Kamer Voor Valentijnsdag
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, September
Anonim

Op Valentijnsdag belijden honderdduizenden koppels elkaar opnieuw hun liefde, geven geschenken aan hun zielsverwanten en brengen deze vakantie met liefde door. Je kunt de sfeer van romantiek en liefde voelen als je het appartement op de juiste manier inricht. Het volstaat om een paar elementen toe te voegen om deze dag echt romantisch te maken.

Hoe versier je een kamer voor Valentijnsdag
Hoe versier je een kamer voor Valentijnsdag

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste symbool van deze vakantie is het hart en meer dan één. Dit moet in grote hoeveelheden in huis aanwezig zijn. De hartjes kun je zelf uit wit, roze en rood papier knippen en in huis hangen. Of je kunt kant-en-klare valentijnskaarten kopen en de kamer ermee versieren. Als er een verlangen is om te sleutelen en hier tijd voor heeft, kunnen hele slingers van harten worden gemaakt.

Stap 2

Voor het decoreren van een kamer voor Valentijnsdag zijn ook ballonnen geschikt. We gebruiken ook wit, roze en rood voor decoratie. Ballonnen kunnen regulier worden genomen of gevuld met helium. Hoe meer er zijn, hoe meer feestelijke sfeer er in huis ontstaat. Je kunt ook hartvormige ballonnen gebruiken.

Stap 3

Kaarsen kunnen helpen om wat extra romantiek toe te voegen. Het is beter om hiervoor veel kleine kaarsjes te gebruiken. Ze moeten door de hele kamer worden geplaatst voor meer licht. Geurkaarsen zijn ook geschikt (één is genoeg voor de geur).

Stap 4

Geen vakantie is compleet zonder diner. Het moet met speciale aandacht worden benaderd. Om de eetlust op te warmen, is een gelaagde salade in de vorm van een hart geschikt (de ingrediënten doen er niet toe, het belangrijkste is de vorm). Het is beter om het diner zelf eiwitrijk en bevredigend te maken. Hiervoor is bijvoorbeeld een risotto met zeevruchten geschikt. Als een dessert is gepland, moet het ook in de vorm van een hart worden versierd. Bak bijvoorbeeld hartkoekjes of maak een fruitcake allemaal dezelfde vorm.

Stap 5

Een mooi gedecoreerde tafel zal een goede aanvulling zijn op uw diner. Hiervoor kunt u rode servetten of servetten met hartjes gebruiken. Je kunt een lint aan het bestek binden en er een strik van maken. Op de tafel moeten een paar kaarsen en een beeldje dat de liefde symboliseert, worden geplaatst.

Stap 6

Zo'n romantische avond gaat natuurlijk soepel over in een romantische nacht. Daarom kunt u zelf bedlinnen ophalen en passend bij de vakantie. Het kan ondergoed zijn in wit-roze-rode tinten, met een patroon in de vorm van harten of engelen. Het is beter om zijden ondergoed te weigeren. Hoewel het er mooi uitziet, is het niet geschikt om te slapen.

Aanbevolen: