Hoe Versier Je Een Zaal Voor Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Zaal Voor Valentijnsdag
Hoe Versier Je Een Zaal Voor Valentijnsdag

Video: Hoe Versier Je Een Zaal Voor Valentijnsdag

Video: Hoe Versier Je Een Zaal Voor Valentijnsdag
Video: Hoe versier je een meisje met respect 2024, April
Anonim

Op deze romantische dag wil ik alles rondom mooi maken - mensen, de straat, mijn kamer, de hal waar gasten zich zullen verzamelen. Om de kamer voor Valentijnsdag te versieren, hoef je niet veel geld en tijd uit te geven - slechts een paar schattige accenten.

Hoe versier je een zaal voor Valentijnsdag
Hoe versier je een zaal voor Valentijnsdag

Het is nodig

  • - Ballonnen;
  • - draad;
  • - rode servetten;
  • - rood inpakpapier met een patroon van harten;
  • - karton in rood en wit.

instructies:

Stap 1

Koop ballonnen in rood en wit in de vorm van hartjes of gewoon rond. Vul ze met helium of lucht tot ze even groot zijn. Bevestig de met helium gevulde ballonnen aan de rugleuningen van de stoelen met satijnen linten of cadeaulinten. Maak van de draad hartcontouren van dezelfde of verschillende groottes. Als de hal groot is, vorm dan de figuren groot genoeg zodat ze niet verloren gaan in de kamer. Bind de balletjes voorzichtig aan het draad, wissel kleuren af of maak, als je het moeilijk vindt, de hartjes van dezelfde kleur. Hang ballondecoraties aan de muur of bevestig ze aan kroonluchters.

Stap 2

Koop een stencil voor een hartornament in een kantoorboekhandel of knip het zelf. Neem twee blikken rode en witte verf. Van een stuk gestructureerd behang dat overblijft na de reparatie, snijd in vierkanten en schilder ze uit spuitbussen of gewoon met een borstel. Wacht tot de achtergrond droog is en gebruik dan een stencil om de tekeningen met contrasterende verf aan te brengen. Van bovenaf kan het ornament worden versierd met pailletten, strass-steentjes of, totdat de verf is opgedroogd, bestrooien met fijngehakt kerstboomklatergoud. Plak deze originele decoraties op karton of dik papier, hang ze aan de muur met knopen of spelden, zoals kerstpapier slingers, knip hartenkettingen uit en lijm meerdere stroken tot één lange. Je kunt de muren van de hal ook versieren met dergelijke slingers voor Valentijnsdag.

Stap 3

In de zalen waar feestelijke avonden worden gehouden, zijn er meestal grote ramen en, als ze niet zijn versierd met mooie gordijnen of jaloezieën, kun je ze ook versieren. Rijg meerdere lagen kraftpapier in rood met een witte of roze print op een levende draad en verzamel het materiaal door aan deze draad te trekken. Je zou pluizige ruches moeten hebben. Buig verschillende vormen van de draad - harten, cirkels, bloemen. Bevestig het verzamelde papier aan de draad. In plaats van kraftpapier kunt u inpakpapier gebruiken voor het inpakken van geschenken, nylon haarbanden of gesteven doek van een geschikte kleur.

Stap 4

Kies gerechten met rode en witte kleuren om de tafel voor Valentijnsdag te versieren. Kommen gevuld met gelei-beeldjes in de vorm van harten zullen er goed uitzien. Teken bovenop de salades met mayonaise de symbolen van de vakantie. Knip vurige harten uit rode gewone servetten en leg ze onder de glazen, met rode wijn. Vergeet kaarsen niet - dit onmisbare kenmerk van romantiek.

Aanbevolen: