Hoe Versier Je Een Zaal Voor Een Gala?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Zaal Voor Een Gala?
Hoe Versier Je Een Zaal Voor Een Gala?

Video: Hoe Versier Je Een Zaal Voor Een Gala?

Video: Hoe Versier Je Een Zaal Voor Een Gala?
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, April
Anonim

Afstuderen is niet zozeer de weg naar volwassenheid als wel het einde van de kindertijd. Klachten, moeilijkheden en verliefdheid op school zullen snel vergeten worden. Daarom moet de afscheidsavond vreugdevol en gedenkwaardig worden gemaakt. De inrichting is de beste manier om de juiste sfeer en sfeer te creëren.

Hoe versier je een zaal voor een gala?
Hoe versier je een zaal voor een gala?

Voorbereiding

Voordat u materiaal koopt voor het inrichten van een hal, moet u onmiddellijk nadenken, zo niet het hele concept, dan op zijn minst een algemeen decorplan. Bepaal het hoofdkleurenschema. Je zou een hoofdtoon en een paar kleine tonen moeten hebben. Een te kleurrijke decoratie ziet er smakeloos uit. U kunt een feestelijke sfeer creëren met behulp van heldere details. Zij zijn degenen die de juiste accenten leggen. De inrichting van de hal hangt natuurlijk van veel factoren af. U moet rekening houden met het budget, het decor correleren met het vakantieprogramma, beslissen over de kamer zelf.

Als u de hal afzonderlijk moet inrichten voor felicitaties en uitreiking van certificaten, en afzonderlijk het restaurant, zijn voor beide kamers verschillende materialen vereist. Als alles op één plek plaatsvindt, OF je hoeft alleen maar een buffettafel te regelen, wordt de taak eenvoudiger.

Registratie

Bestel een grote partij ballonnen om te versieren. Ze kunnen worden gebruikt om kolommen te bouwen waar afgestudeerden doorheen gaan. Om ze te maken, heb je alleen een stevige draad nodig, die als frame zal dienen. De overige ballonnen kunnen, indien gevuld met helium, aan het plafond worden geplaatst. Hang kartonnen nummers aan de draden: drieën, vieren, vijven.

Aangezien afstuderen de avond is waarop we afscheid nemen van school, zou het leuk zijn om de herinneringen aan de jaren daar op te frissen. Druk foto's af van gedenkwaardige momenten in het leven van elk van de afgestudeerden en hun klassen. Maak een paar grote foto's en hang ze aan de muren. Dit is een goed alternatief voor saaie muurkranten.

Als een feestelijk diner in een café of restaurant wordt gehouden, zal de decoratie beperkt zijn tot dezelfde ballen en een paar ongewone details op de tafels. In het geval dat de buffettafel op zichzelf staat, zult u meer moeite moeten doen. Koop stof om de kamer in een consistent kleurenschema te houden. Bedek de ramen ermee en dek de tafels af. Om stoelhoezen te maken, snijdt u gelijke rechthoekige sneden in de stof en naait u linten aan de zijkanten. Leg ze nu op de stoelen en bind ze met strikken aan de achterkant vast.

Bevestig een aantal ballen of ongebruikelijke lichten aan elke tafel. Het is noodzakelijk en om hulde te brengen aan nostalgie. Maak een groot kartonnen hart, lijm er papieren zakjes op en leg het op de weg naar buiten. Laat de leerlingen dankbetuigingen en wensen schrijven aan hun docenten.

Overigens kunnen kartonnen decoraties dienen als basis voor het inrichten van een hal. Als er maar één klas aan de buffettafel is, kun je grote silhouetten van beroemde mensen afdrukken en de gezichten van afgestudeerden erop plakken. Het wordt een soort blik in de toekomst. Probeer niet triviaal te zijn, want deze dag voor kinderen zal nooit meer plaatsvinden.

Aanbevolen: