Zo Wens Je Je Schoonvader Een Gelukkige Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Schoonvader Een Gelukkige Verjaardag
Zo Wens Je Je Schoonvader Een Gelukkige Verjaardag

Video: Zo Wens Je Je Schoonvader Een Gelukkige Verjaardag

Video: Zo Wens Je Je Schoonvader Een Gelukkige Verjaardag
Video: Gelukkige Verjaardag 2024, Mei
Anonim

Velen zijn bekend met dit probleem - een vakantie voor de ouders van de man. En als schoondochters, om de schoonmoeder te plezieren, meestal bergen verzetten en echte wonderen van moed, evenwichtsoefening en culinair talent tonen, dan wordt de schoonvader veel gemakkelijker en zonder schroom behandeld. En tevergeefs! Natuurlijk is de schoonvader veel toleranter ten opzichte van de schoondochter, maar dit betekent niet dat hij op zijn verjaardag niet dezelfde toewijding verdient als de schoonmoeder. Hoe kun je hem plezieren?

Zo wens je je schoonvader een gelukkige verjaardag
Zo wens je je schoonvader een gelukkige verjaardag

Noodzakelijk

Verjaardagstaart, salades, wenskaart met verzen

instructies:

Stap 1

Als uw gezin nog erg jong is en u de smaak en voorkeuren van de vader van uw echtgenoot niet hebt bestudeerd, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Voor een man is het van groot belang welke keuze zijn zoon heeft gemaakt, hoe comfortabel, warm en bevredigend hij is. Met andere woorden, alles wat van u wordt verlangd, is uw geliefde schoonvader rustig te bewijzen dat zijn zoon zijn vrouw correct heeft gekozen. Natuurlijk feliciteer je hem met zijn verjaardag, maar een goede schoondochter is goed omdat ze zich altijd de kleine dingen herinnert. Woont u bij de ouders van uw man, zorg dan dat u deelneemt aan de voorbereiding van het galadiner. Als je je schoonvader komt bezoeken, neem dan iets mee op tafel. Het is niet nodig om wonderen te verrichten, het is voldoende om een heerlijk gerecht te koken waar je goed in bent.

Stap 2

Als je kinderen hebt, laat ze dan direct deelnemen aan de voorbereidingen voor de vakantie. Vraag ze iets voor hun grootvader te tekenen, of leer een felicitatiegedicht met hen. Een klein meisje kan haar moeder helpen de verjaardagstaart te versieren met een inscriptie en opscheppen tegen haar grootvader dat ze direct betrokken was bij het kookproces. En de jongen kan heel goed een papieren bootje maken voor zijn grootvader of een beeldje van kegels in een werkles. Trouwens, wat betreft felicitaties in verzen, als je van dergelijke uitvoeringen houdt, kun je een felicitatietoespraak voor je schoonvader voorbereiden, waarbij alle gezinsleden in kwatrijnen worden verdeeld. Dit zal niet alleen de jarige doen glimlachen, maar ook de kinderen en alle aanwezigen vermaken.

Stap 3

Een geschenk kan van het hele gezin worden gegeven, of u kunt het van elk afzonderlijk geven. Kinderen kunnen natuurlijk niet meedoen om iets van waarde te kopen, maar ze kunnen hun grootvader wel zijn eigen tekeningen of gedichten geven en een gemeenschappelijke kaart ondertekenen. Het maakt eigenlijk niet uit wat je precies geeft, het is belangrijk dat het geschenk uit de grond van je hart komt en er niet uitziet als een lege snuisterij. De schoonvader zou niet alleen blij moeten zijn met het feit dat hij een geschenk van je zal ontvangen, maar hij realiseerde zich dat dit cadeau echt was gekozen, dacht erover na.

Aanbevolen: