Zo Wens Je Je Oma Een Gelukkige Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Oma Een Gelukkige Verjaardag
Zo Wens Je Je Oma Een Gelukkige Verjaardag

Video: Zo Wens Je Je Oma Een Gelukkige Verjaardag

Video: Zo Wens Je Je Oma Een Gelukkige Verjaardag
Video: Walter Capiau "Happy Birthay" 2024, April
Anonim

Oma is niet alleen een lieve en hechte persoon, ze is vriendelijke ogen, smakelijke traktaties, zorgzame handen en een goed humeur. Het ligt in jouw macht om haar altijd dankbaar te zijn, deze gouden vrouw te respecteren en te waarderen. En oma's verjaardag is een geweldige kans om haar te plezieren met je oprechte aandacht en geschenken, met liefde gekozen.

Zo wens je je oma een gelukkige verjaardag
Zo wens je je oma een gelukkige verjaardag

Hoe feliciteer je je oma: verschillende opties

Schenk je grootmoeder voor haar verjaardag een enorm boeket luxe bloemen of een mooie ansichtkaart met niet-oprechte felicitaties. Een grootmoeder zal zo'n ansichtkaart meer dan eens kunnen herzien en de gelukkige momenten herinneren die ze met haar geliefde kinderen en kleinkinderen heeft doorgebracht.

Daarnaast kun je op je telefoon een muzikale groet naar je oma sturen. Het zal een onverwachte verrassing zijn voor de jarige en zal haar veel goed humeur en positiefs geven.

Voor moderne grootmoeders kunt u sms-begroetingen gebruiken. Je kunt het bijvoorbeeld in poëtische vorm schrijven (in de vorm van een kwatrijn). Uw felicitaties kunnen wensen voor een goede gezondheid en een lang leven, vreugde en geluk bevatten.

Regel een aangename verrassing voor je grootmoeder - verzamel haar beste vrienden, die ze lange tijd niet heeft gezien. Zo'n geschenk raakt haar hart en zal de jarige zeker verrukken.

Als je grootmoeder haar verjaardag niet gaat vieren, organiseer dan toch een theekransje met een verjaardagstaart, in ieder geval in kleine familiekring.

Wat om grootmoeder te geven voor haar verjaardag: optie 1

Grootmoeders zijn grofweg in te delen in 2 hoofdcategorieën. Als je grootmoeder een kopie is van een aardige oude vrouw uit kindersprookjes - vriendelijk, aanhankelijk, met breiwerk in haar handen, is het beter om een geschenk van de 1e categorie te kiezen.

Uit de categorie knusse en warme cadeaus waaruit je liefde en zorgzaamheid blijkt, kun je een warme deken, zachte pantoffels, badstof sokken, een sjaal kiezen.

Deze grootmoeders waarderen sentimentele dingen die hen eraan herinneren dat je hun geboortebloed bent. Bestel een kalender met uw familiefoto in een dienst die operationele printdiensten levert. Als alternatief kunt u de jarige een wandklok, een mok met een foto, een fotosteen, enz. geven. Je kunt ook gewoon een mooie fotolijst kopen en je familiefoto afdrukken.

Een handig cadeau voor je oma is: een massageset voor handen, rug en benen; cosmetische sets voor douches en baden; handdoeken en andere apparaten voor lichaamsverzorging.

Als je een duur cadeau aan je oma wilt geven, denk dan aan haar wensen. Ze heeft misschien altijd gedroomd van een grote tv, maar besloot geld te besparen op de aankoop en zit dicht bij haar kleine scherm en bederft haar gezichtsvermogen. Misschien wast ze zich nog steeds met haar handen? Geef haar een automatische wasmachine om haar werk gemakkelijker te maken. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven met nieuwe technologieën. Zorg ervoor dat je je grootmoeder leert hoe ze multifunctionele apparaten moet gebruiken, want de instructies zijn misschien niet duidelijk.

Wat geef je oma voor haar verjaardag: optie 2

Een andere categorie grootmoeders komt in onze tijd steeds vaker voor. Zulke grootmoeders zien zichzelf in de eerste plaats als vrouw, en pas daarna als moeder en grootmoeder. Ze zorgen voor hun uiterlijk, ze worden zelden gezien zonder styling, make-up en rechte houding. Goed verzorgde oudere dames geven de voorkeur aan bijpassende geschenken.

Een uitstekende optie voor een verjaardagscadeau voor een grootmoeder van deze categorie is een cadeaubon voor een schoonheidssalon, parfumerie of merkkleding.

Voor actieve oma's is het heel leuk om een reiskaartje van jou cadeau te doen. Let hier op de kenmerken van de jarige: of ze nu dol is op strandvakanties in hotels, of ze de voorkeur geeft aan sanatoria of een bustour wil maken naar verschillende landen en steden.

Nodig je oma uit voor een galadiner met jou in een restaurant of in ieder geval een café. Ze gaat graag in op de uitnodiging om uit te gaan.

Geef uw felicitaties en geschenken oprecht en met heel uw hart! Wees niet bang om je grootmoeder te laten zien hoeveel je van haar houdt.

Aanbevolen: