Zo Wens Je Je Tante Een Gelukkige Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Tante Een Gelukkige Verjaardag
Zo Wens Je Je Tante Een Gelukkige Verjaardag

Video: Zo Wens Je Je Tante Een Gelukkige Verjaardag

Video: Zo Wens Je Je Tante Een Gelukkige Verjaardag
Video: Walter Capiau "Happy Birthay" 2024, Mei
Anonim

Je bent een echte gelukkige vrouw als je een geliefde tante hebt. Dit is praktisch hetzelfde als de tweede moeder. Tante is een persoon die je je herinnert en liefhebt van kinds af aan, ze gaf je haar warmte en verwende je natuurlijk. Ze kon zelfs meer vertellen dan mijn moeder, ze was je adviseur toen je een jonge vrouw begon te worden. De verjaardag van tante is een mooie gelegenheid om haar een leuk cadeau te geven en haar aan haar liefde te herinneren.

Zo wens je je tante een gelukkige verjaardag
Zo wens je je tante een gelukkige verjaardag

instructies:

Stap 1

Wat een zegen dat moderne vrouwen zichzelf na vijftig jaar niet opgeven en altijd aantrekkelijk willen blijven. Daarom blijft goede natuurcosmetica ook voor hen een relevant cadeau. Koop voor haar een serie anti-aging crèmes, toner, serum voor de huid rond de ogen. Als je de kenmerken van haar huid kent, zal het voor jou vrij eenvoudig zijn om dit te doen; een consulent bij de apotheek zal je hierbij helpen.

Stap 2

Het perfecte cadeau kan een abonnement op de spa zijn, waar u kunt genieten van ontspannende behandelingen, massages, sauna of hamam. Zodat ze zich daar niet gaat vervelen, geef zo'n abonnement aan je moeder en tegelijkertijd aan jezelf. Jullie drieën zullen plezier en nuttig je tijd daar hebben.

Stap 3

Badsets die afgehaald kunnen worden in gespecialiseerde winkels die handgemaakte cosmetica verkopen, die gemaakt zijn op basis van natuurlijke fruit- en groentesappen en geneeskrachtige kruiden, zullen nooit een overbodig cadeau zijn. Het kan een set stukjes handgesneden zeep, natuurlijke shampoo, massagetegels, badbommen zijn.

Stap 4

Je weet heel goed wat voor soort consumentenelektronica haar zal helpen in de keuken. Koop voor haar een handige blender, broodbakmachine of oven. Je breidt niet alleen haar kansen als thuiskok uit, maar je zult ook jezelf winnen - want nu kookt je tante nog lekkerder. Voor dergelijke huishoudelijke apparaten kun je meteen een goed kookboek kopen met recepten, bijvoorbeeld de mediterrane keuken - het is optimaal uitgebalanceerd en goed voor de gezondheid. En bovendien is het erg lekker.

Stap 5

Natuurlijk is er geen universeel advies over wat je moet geven voor de verjaardag van je tante. Jij kent haar gehechtheden en verslavingen het beste. Bedenk hoe je haar kunt plezieren. Onze tantes zijn geweldige vrouwen die niet geven om de waarde van je geschenk. Het moet worden gemaakt rekening houdend met precies haar smaak en kost misschien heel weinig, maar het zal haar heel dierbaar zijn.

Aanbevolen: