Zo Wens Je Je Opa Een Gelukkige Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Opa Een Gelukkige Verjaardag
Zo Wens Je Je Opa Een Gelukkige Verjaardag

Video: Zo Wens Je Je Opa Een Gelukkige Verjaardag

Video: Zo Wens Je Je Opa Een Gelukkige Verjaardag
Video: Walter Capiau "Happy Birthay" 2024, April
Anonim

Opa's verjaardag komt steeds dichterbij. Je moet een vakantie voor hem regelen, maar hoe breng je het door om een volwassene te plezieren, waar moet je aan denken zodat deze dag lang herinnerd zal worden? Het blijkt dat je de vakantie zonder veel moeite en kosten kunt versieren.

Zo wens je je opa een gelukkige verjaardag
Zo wens je je opa een gelukkige verjaardag

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste voor een persoon met pensioengerechtigde leeftijd is aandacht. Vergeet 's ochtends niet te bellen of te sms'en. Voor felicitaties kunt u uw eigen woorden of een mooie wens in vers gebruiken. Het is dubbel plezierig voor hem als je dit werk zelf componeert.

Stap 2

Dupliceer de gesproken felicitaties op de ansichtkaart. En als je elkaar ontmoet, zorg er dan voor dat je het aan de jarige overhandigt. Pak een ansichtkaart met het gewenste opschrift "Geliefde opa", "Liefste opa". Als de datum rond is, gebruik dan de afbeelding "Happy Anniversary".

Stap 3

Vergeet niet een verjaardagscadeau te kopen. Je weet waarschijnlijk wat je grootvader verzamelt. Maak zijn verzameling compleet. Het komt zo voor dat het niet duidelijk is wat te geven. In dit geval is er een uitweg - koop een album voor foto's en vul het met familiefoto's. Rangschik ze in chronologische volgorde.

Stap 4

Met de hand gemaakte dingen zullen ook een geweldig cadeau zijn. Een gebreide trui of sjaal, een zelfgemaakte kaart, een geborduurde afbeelding, een afbeelding die op een schoolbord is gebrand - alles wat je weet, zou een geweldig cadeau zijn. Opa zal weten wat je van hem dacht toen je dit ambacht maakte.

Stap 5

Bereid een heerlijk diner voor. Zoek van tevoren uit wat opa op deze dag zou willen proberen. Je kunt het zelf koken of bestellen bij een nabijgelegen restaurant. Verras je grootvader met gastronomische lekkernijen.

Stap 6

Nodig de vrienden van je grootvader uit. Het is niet nodig een grote menigte bijeen te brengen als hij er zelf niet om heeft gevraagd. Maar een paar oude vrienden zullen van pas komen. Je kunt ook in een hechte familiekring samenkomen. Het belangrijkste is dat alle aandacht deze avond uitging naar de held van de gelegenheid.

Stap 7

Koop voor de vakantie zeker de nodige attributen: taartkaarsen, grappige hoeden, clownneuzen. Geef het allemaal aan de gasten. Vergeet niet om de slimste toevoegingen aan het kostuum voor de jarige te kiezen.

Stap 8

Maak foto's op het feest. Ze zullen de herinnering aan deze dag bewaren, en de grootvader, die naar hen kijkt, zal opnieuw een gevoel van trots voelen dat hij zo schitterend werd gefeliciteerd. Zorg ervoor dat u deze foto's afdrukt en na de viering aan uw grootvader geeft.

Aanbevolen: