Hoe Kinderen Vermaken Op Een Kinderfeestje

Inhoudsopgave:

Hoe Kinderen Vermaken Op Een Kinderfeestje
Hoe Kinderen Vermaken Op Een Kinderfeestje

Video: Hoe Kinderen Vermaken Op Een Kinderfeestje

Video: Hoe Kinderen Vermaken Op Een Kinderfeestje
Video: styling: een zwart-wit kinderfeestje in de tuin | vtwonen | tips 2024, April
Anonim

Kleine kinderen zijn nogal veeleisende toeschouwers, dus ouders moeten serieus nadenken over het programma voor de vakantie. U kunt gebruik maken van de diensten van animators die verschillende interactieve programma's aanbieden. U kunt echter uw eigen entertainment organiseren voor kleine fidgets.

Hoe kinderen vermaken op een kinderfeestje
Hoe kinderen vermaken op een kinderfeestje

instructies:

Stap 1

Spons tekeningen

Voor deze activiteit heb je een schetsboek, gouache en afwassponzen nodig. Gebruik sponzen om verschillende vormen te snijden, zoals dieren of geometrische vormen. Geef elk kind een albumblad. Laat de kinderen zien hoe ze kunnen tekenen met verf en knipsels.

Stap 2

Bowling

Neem voor bowlen 10-15 lege, plastic flessen van gelijke grootte en een gewone kleine bal. Kinderen zullen de flessen op een rij moeten breken met een bal. Je kunt een competitie tussen teams organiseren.

Stap 3

Vissen

Je hebt een kleine bak, karton, paperclips, dun touw of dikke draad, eetstokjes (bijvoorbeeld Chinese eetstokjes), kleine magneten nodig (je kunt magnetische letters of gewone letters uit de koelkast halen). Om te spelen, knip je vissen uit karton en bevestig je er paperclips aan. Bind touwtjes of touwtjes aan stokjes en magneten eraan. Giet de vis in een kom. Kinderen zullen een hengel moeten gebruiken om vis uit het bassin te vangen.

Stap 4

Orkest

Om een orkest te organiseren heb je wegwerpborden, plastic flesjes met losse granen, potdeksels, lepels en andere voorwerpen nodig waarmee je geluiden kunt maken. Geef elk kind een onderwerp en gebruik ze om een orkest te organiseren. Dit is een erg luidruchtig spel, maar kinderen zijn er dol op.

Aanbevolen: