Hoe Een Klein Kind Te Vermaken Op Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Hoe Een Klein Kind Te Vermaken Op Nieuwjaar
Hoe Een Klein Kind Te Vermaken Op Nieuwjaar

Video: Hoe Een Klein Kind Te Vermaken Op Nieuwjaar

Video: Hoe Een Klein Kind Te Vermaken Op Nieuwjaar
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Kinderen hebben elke dag aandacht nodig. En de nieuwjaarsvakantie is geen uitzondering. Als het kind nog klein is, moet je een apart programma voor hem bedenken, zodat alle gezinsleden plezier hebben.

Hoe een klein kind te vermaken op nieuwjaar
Hoe een klein kind te vermaken op nieuwjaar

instructies:

Stap 1

Maak een zakje met kleine cadeautjes voor je baby klaar. Misschien zal hij blij zijn met meer dan één groot cadeau. Het kind zal geïnteresseerd zijn in het kijken naar speelgoed en er op zijn beurt mee spelen. Je kunt hem ook uitnodigen om zijn hand in de zak te doen en te raden wat erin zit. Het zal niet alleen blijken om een geschenk te geven, maar ook om de fijne motoriek en verbeeldingskracht te ontwikkelen.

Stap 2

Speel samen met je kind een spel waarin je verschillende dieren moet uitbeelden. Praat en laat zien hoe de dieren lopen, springen, rennen, welke geluiden ze maken en met welke geschenken van de kerstman ze blij zullen zijn. Je kunt gaan van de banale "eekhoorn-noten" tot absoluut fantastische opties voor fantastische dieren.

Stap 3

Speel een spel waarbij je een bepaalde actie moet uitvoeren op de woorden van de leider. De regels kun je zelf bedenken, afhankelijk van de leeftijd, het aantal kinderen en hun kennisniveau. Het eenvoudigste zijn tegenstellingen. Als de presentator bijvoorbeeld 'koud' zegt, zetten de kinderen hun muts op en als reactie op 'warm' zetten ze die weer af. De presentator moet zeker proberen de kinderen in verwarring te brengen en dezelfde optie achter elkaar te zeggen als de waakzaamheid van de kinderen weg is.

Stap 4

Het is niet altijd mogelijk om een rondedans rond de boom te leiden. Maar dansen met een kind op een nieuwjaarslied voor kinderen is een verplicht onderdeel van het feestelijke programma. Je kunt ook zelf zingen, denk aan geleerde gedichten en sprookjes.

Aanbevolen: