Hoe Versier Je Een Kerstboom Als Er Een Klein Kind In Huis Is?

Hoe Versier Je Een Kerstboom Als Er Een Klein Kind In Huis Is?
Hoe Versier Je Een Kerstboom Als Er Een Klein Kind In Huis Is?
Anonim

Als er een klein kind in huis is, moet het versieren van de kerstboom op verantwoorde wijze worden benaderd. Het is onmogelijk om scherp en klein speelgoed, glas, als decor te gebruiken, het is de moeite waard om de "regen" op te geven.

Hoe versier je een kerstboom als er een klein kind in huis is?
Hoe versier je een kerstboom als er een klein kind in huis is?

Als er een klein kind in huis is, moet je de kerstboom volgens bepaalde regels installeren en versieren. We weten allemaal dat kinderen erg nieuwsgierig zijn, en als ze niet een beetje over het hoofd zien, kunnen ze de groene schoonheid laten vallen of de inrichting ervan proeven. Daarom is de keuze van decoraties en de installatie van een kerstboom met de verplichte bevestiging aan het plafond of de muren een verplichte procedure.

Dus de eerste is de keuze van speelgoed. Als er een kind in huis is dat al alleen loopt, terwijl het voor hem vrij moeilijk is om uit te leggen dat heldere elementen aan de boom niet uit de categorie delicatessen vallen, dan is het beter om grote dichte plastic ballen te kopen, houten of stoffen speelgoed zonder kleine onderdelen als speelgoed. In dit geval is het mogelijk om niet bang te zijn dat de baby, die een van deze heeft gekregen, er een deel van kan bijten. Als je "verboden" speelgoed wilt ophangen dat je dierbaar is, dan kun je het beter in dat deel van de boom plaatsen waar het kind niet bij kan.

Slingers zijn een element zonder welke een boom geen boom is, omdat het zo leuk is om 's avonds felle lichten te laten branden om van hun schoonheid te genieten. En de overvloed aan fonkelend speelgoed maakt de nieuwjaarsschoonheid nog mooier, die alleen maar opvrolijkt. De slingers kunnen ook het beste zo worden geplaatst dat het kind er niet bij kan.

Het is beter om de "regen" te weigeren bij het versieren van een kerstboom, omdat het er alleen goed uitziet als de "zilveren draden" volledig van de top van de boom naar de onderkant gaan. Welnu, als het kind toegang heeft tot de kerstboom, dan zal het kind gewoon de decoratie verwijderen, of, erger nog, zich eraan tegoed doen.

Aanbevolen: