Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Aan Een Klein Kind?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Aan Een Klein Kind?
Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Aan Een Klein Kind?

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Aan Een Klein Kind?

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman Aan Een Klein Kind?
Video: Brieven aan de Kerstman 2024, April
Anonim

Alle kinderen wachten op cadeautjes van de kerstman voor het nieuwe jaar. Ze weten dat het niet zal werken om de fantastische oude man te bellen, dus schrijven ze hem graag brieven. Ze vertellen de oudejaarstovenaar over hun dromen en vragen hen het gewenste speeltje mee te nemen.

Hoe schrijf je een brief aan de kerstman aan een klein kind?
Hoe schrijf je een brief aan de kerstman aan een klein kind?

instructies:

Stap 1

Kies begin december een dag die jou uitkomt. Het is wenselijk dat dit een vrije dag is. Zorg dat jij en je kind in een goede bui zijn en begin dan met het opstellen van de brief.

Stap 2

Leg uw kind uit dat goede letters gedetailleerd en kleurrijk moeten zijn. Houd echter rekening met alle wensen van de baby.

Stap 3

Laat het kind voorzichtig weten dat het onbeleefd is om de Kerstman alleen om cadeaus te vragen. Laat het kind praten over hoe hij het lopende jaar heeft doorgebracht, wat hij heeft geleerd, de kerstman en het sneeuwmeisje feliciteren met de aanstaande vakantie en dan beleefd over het geschenk schrijven.

Stap 4

Een kind dat kan schrijven, kan het alleen. Nodig uw kind uit om eerst een brief op een concept te schrijven, vertel me hoe u complexe woorden moet spellen. Test fouten echter niet strikt. Het kind moet zijn brief vanuit het hart schrijven.

Stap 5

Het is onwaarschijnlijk dat een heel klein kind zelf een brief aan de Kerstman kan schrijven. Je moet echter niet alles voor hem schrijven of de brief op de printer printen. Het is beter om de contouren van de letters op papier te tekenen en het kind ze te laten omcirkelen met een stift of kleurpotlood.

Stap 6

Zodra de brief klaar is, moet deze worden versierd. Als het kind kan tekenen, laat hem dan tekenen wat hij wil. Misschien is het een langverwacht geschenk of een soort symbool van het nieuwe jaar.

Stap 7

Je kunt ook een applicatie maken. Teken een kerstboom en kerstversieringen op gekleurd papier. Laat uw kind vervolgens de blanco's knippen met een ronde schaar.

Stap 8

Er zijn twee manieren om een brief te versturen. De eerste is om rechtstreeks naar de Russische residentie van pater Frost te schrijven. De tweede is om een ongebruikelijke manier te bedenken. Ga bijvoorbeeld met een kind de tuin in, maak een sneeuwpop en vraag die laatste een brief te overhandigen.

Stap 9

Als u de eerste optie gebruikt, zorg dan voor de antwoordbrief en maak een geschenk klaar. In het tweede geval hoeft u alleen het gewenste speelgoed voor het kind te kopen.

Aanbevolen: