Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman: Een Aantal Belangrijke Regels

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman: Een Aantal Belangrijke Regels
Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman: Een Aantal Belangrijke Regels

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman: Een Aantal Belangrijke Regels

Video: Hoe Schrijf Je Een Brief Aan De Kerstman: Een Aantal Belangrijke Regels
Video: 10 Keer Dat De Kerstman Tijdens Kerst Op Camera Is Vastgelegd 2024, April
Anonim

Brieven sturen naar de kerstman is een van de meest eerbiedige, oprechte en ontroerende nieuwjaarstradities. Met behulp van zo'n brief leert de baby zijn gedachten correct te vormen en uit te drukken, en de verwachting van een wonder heeft een gunstig effect op zijn emotionele ontwikkeling. Door te helpen een bericht op te stellen aan een vriendelijke tovenaar, kun je bovendien ontdekken van welk cadeau je kind droomt.

Hoe schrijf je een brief aan de Kerstman?
Hoe schrijf je een brief aan de Kerstman?

Fase een. Het kind voorbereiden

Een paar dagen voordat u de brief opstelt, zet u de baby klaar: laat hem de foto's zien van de woning van de kerstman; vertel ons hoe hij werkt en leeft; vertel over andere sprookjesfiguren die de goede tovenaar omringen. Vraag of het kind de kerstman persoonlijk wil feliciteren met het komende nieuwe jaar, wil praten over zijn prestaties en natuurlijk een langverwacht cadeau wil ontvangen. Geen enkel kind kan zo'n kans weigeren.

Brief aan de kerstman
Brief aan de kerstman

Fase twee. Een briefsjabloon voorbereiden

Je moet je brief natuurlijk niet beginnen met een verzoek om een cadeau. Groet eerst de kerstman, vertel hem kort over jezelf (naam, naam, plaats, studieplaats en gezinssamenstelling). De grootvader zal geïnteresseerd zijn in het succes dat het kind het afgelopen jaar heeft behaald (bijvoorbeeld een medaille gewonnen in een wedstrijd, ingeschreven op een kunstacademie, leren fietsen, het alfabet geleerd, enz.). Vergeet ook niet uw plannen voor het komende jaar te delen (bijvoorbeeld: "Ik wil Frans leren", "Ik wil gitaar leren spelen", enz.).

Beeld
Beeld

Dan moet je de kerstman feliciteren en hem geluk wensen in het nieuwe jaar, als je wilt, kun je een kort gedicht schrijven dat gewijd is aan het thema van het nieuwe jaar. Pas daarna kunt u beleefd om het gewenste geschenk vragen of meerdere opties aangeven zodat Grootvader een keuze heeft. Het bericht aan de winterwizard mag niet lang zijn, zodat hij en zijn assistenten het snel kunnen verwerken en een reactie kunnen schrijven.

Fase drie. Wij maken een brief

Als uw kind al een pen heeft, nodig hem dan uit om het bericht zelf te schrijven en indien nodig te helpen bij het afdrukken van brieven. Vertel uw kind dat opa heel blij zal zijn met een kleurrijke en ongewone brief, dus deze moet mooi versierd zijn. U kunt een kant-en-klaar briefpapier bedrukken of zelf decoreren met gekleurd papier, viltstiften, kleurpotloden, nieuwjaarsstickers, glitter en andere materialen.

hoe maak je een brief aan de kerstman?
hoe maak je een brief aan de kerstman?

Voeg in een envelop met een brief een klein handgemaakt geschenk toe. Het kan een nieuwjaarskaart, tekening of knutselwerkje zijn. Teken een kerstboom en versier deze met stukjes klatergoud, gekleurd papier en folieballen, kralen en strassteentjes. Als het kind nog steeds slecht kan tekenen, kun je een collagetekening maken, samengesteld uit heldere afbeeldingen van de kerstman, sneeuwmeisje, bosdieren, enz.

Een envelop voor een nieuwjaarsbrief moet ook slim en kleurrijk zijn. Je kunt een speciale envelop voor de kerstman kopen of een gewone envelop maken door er sneeuwvlokken op te tekenen. Om de Kerstman je brief meteen te laten onderscheiden van de rest, kun je er een ongebruikelijke nieuwjaarsstempel op verbeelden.

Fase vier. Een brief sturen

Op de envelop moet het adres van de afzender en het adres van de ontvanger worden vermeld. Natuurlijk kun je in de regel van het afleveradres gewoon "Santa Claus" schrijven en het personeel van het postkantoor zal uitzoeken waar het naartoe moet, maar het is beter om op veilig te spelen en een specifiek adres op te geven. Een nieuwjaarsboodschap kan worden gestuurd naar de Kerstman in Veliky Ustyug, een residentie in Moskou of St. Petersburg, in Finland (Joulupukki), in de VS (Santa Claus) en in Frankrijk (Pierre Noel). Alle genoemde adressen zijn te vinden op internet. Gezien het feit dat de Kerstman moderne communicatiemiddelen bezit, is het niet overbodig om de brief van het kind naar zijn e-mailboom ([email protected].) te dupliceren en een vriendelijke tovenaar zal het lezen wanneer hij geschenken brengt.

Aanbevolen: