Hoe Schrijf Je Een Originele Brief Aan De Kerstman: Voorbeeldtekst

Hoe Schrijf Je Een Originele Brief Aan De Kerstman: Voorbeeldtekst
Hoe Schrijf Je Een Originele Brief Aan De Kerstman: Voorbeeldtekst

Video: Hoe Schrijf Je Een Originele Brief Aan De Kerstman: Voorbeeldtekst

Video: Hoe Schrijf Je Een Originele Brief Aan De Kerstman: Voorbeeldtekst
Video: Brieven aan de Kerstman 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van het nieuwe jaar schrijven veel kinderen brieven aan de kerstman. Maar aangezien een goede tovenaar veel brieven ontvangt, kan hij niet iedereen beantwoorden. Om uw bericht niet onopgemerkt te laten blijven, is het daarom belangrijk om het correct te schrijven en op een originele manier te ordenen.

Hoe schrijf je een originele brief aan de Kerstman: voorbeeldtekst
Hoe schrijf je een originele brief aan de Kerstman: voorbeeldtekst

Om ervoor te zorgen dat de kerstman uw brief opmerkt tussen een groot aantal andere letters, moet de boodschap op een originele en heldere manier worden gedecoreerd. Bovendien moet u niet alleen denken aan het ontwerp van de brief zelf, maar ook aan de envelop waarin deze wordt verzonden.

Wat betreft de brief zelf, er zijn enkele regels volgens welke het wenselijk is om een bericht te schrijven, dus u moet zich aan een bepaald plan houden:

  • invoering;
  • beschrijving van jezelf, je prestaties;
  • een omschrijving van het cadeau dat je wilt ontvangen;
  • afscheid.

In de inleiding moet je zeker hallo zeggen tegen de kerstman en Snegurochka. Na de begroeting kun je jezelf omschrijven (hoe heet je, hoe oud, waar je woont en studeert, etc.), vertel over je prestaties (hockey geleerd, tafel van vermenigvuldiging geleerd, etc.).

Vervolgens beschrijf je het gewenste geschenk, waarom je het nodig hebt. Kortom, het blijft alleen om de tovenaar en zijn kleindochter te feliciteren met de komende feestdagen en afscheid te nemen. Nou, na het schrijven van de brief, moet je hem mooi en helder ontwerpen. Als u niet weet hoe u een brief aan de kerstman correct schrijft, neem dan de onderstaande tekst als basis, corrigeer de details met betrekking tot namen, geschenken en andere dingen die erin staan, en u ontvangt een volledig nieuwe tekst.

Nadat de brief is geschreven, is het raadzaam om deze mooi te versieren: je kunt op de open delen van het vel alles tekenen dat doet denken aan de nadering van de langverwachte vakantie, bijvoorbeeld een kerstboom, nieuwjaarsspeelgoed, bellen, een sneeuwpop, enzovoort. Applicaties zien er ook interessant uit, dus wees niet lui om er een of twee te maken om de letter te versieren.

Beeld
Beeld

Nu te koop zijn er veel opties voor originele enveloppen, die speciaal zijn gemaakt voor het verzenden van nieuwjaarsbrieven naar kinderen in Veliky Ustyug. Je kunt ze gebruiken, maar het zal veel beter zijn als je een gewone envelop koopt en deze zelf naar wens decoreert.

Aanbevolen: