Hoe Breng Je Een Nieuwjaarsfeestje Voor Kinderen Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Nieuwjaarsfeestje Voor Kinderen Door?
Hoe Breng Je Een Nieuwjaarsfeestje Voor Kinderen Door?

Video: Hoe Breng Je Een Nieuwjaarsfeestje Voor Kinderen Door?

Video: Hoe Breng Je Een Nieuwjaarsfeestje Voor Kinderen Door?
Video: ✨ Hoe maak je van A4-papier een sterrenkrans voor Kerstmis 2024, April
Anonim

Een nieuwjaarsvakantie voor kinderen regelt u zelf, zonder hulp van professionals. Thuisvakanties zijn vooral relevant als het kind niet naar de kleuterschool gaat en zijn ouders het zich niet kunnen veroorloven om nieuwjaarsevenementen voor kinderen bij te wonen die door professionals worden georganiseerd.

Hoe breng je een nieuwjaarsfeestje voor kinderen door?
Hoe breng je een nieuwjaarsfeestje voor kinderen door?

instructies:

Stap 1

Vergeet de standaard oudejaarsavond, inclusief tv kijken en Olivier-salade eten. De vakantie moet ongewoon en zelfs magisch zijn, zodat het kind het zich zal herinneren als een van de gelukkigste en meest fantastische dagen van zijn leven.

Stap 2

Als je mensen met kleine kinderen kent, nodig ze dan uit om samen de vakantie te vieren. Ten eerste, hoe meer kinderen er zijn, hoe gemakkelijker het is om spelletjes en wedstrijden te houden, hoe leuker en interessanter de vakantie zal zijn. Ten tweede, als je het evenement samen met andere ouders organiseert, in plaats van alleen, zul je meer ideeën kunnen vinden en uitvoeren.

Stap 3

Begin de vakantie 's ochtends zodat je 's avonds vrij kunt zijn, opruimen, omkleden, de kinderen naar bed brengen en het nieuwe jaar met vrienden gaan vieren. Bepaal vooraf precies waar de vakantie zal plaatsvinden en hoe laat de deelnemers moeten verzamelen om zich erop voor te bereiden. Zorg ervoor dat je de kamer versiert met slingers, klatergoud, kerstspeelgoed, sneeuwvlokken, enz. Dek de feesttafel door de mooiste gerechten te kiezen die je kunt vinden. Zonnebloemsalade, kerstman-achtige koekjes en andere interessante gerechten zijn perfect.

Stap 4

Breng oudejaarsavond door zodat uw kinderen zich niet vervelen. Het programma moet veel grappige spelletjes en wedstrijden bevatten, bovendien moeten de actieve worden afgewisseld met die waarin de kinderen zullen zitten en ontspannen. Een rondedans leiden, cadeaus geven, dansen en spelen, wedstrijden houden, waarvan de winnaars prijzen ontvangen. Natuurlijk moeten de kerstman en het sneeuwmeisje op de feestdag aanwezig zijn!

Stap 5

Vermijd de twee belangrijkste fouten: het evenement uitstellen en saaie wedstrijden en games houden. Sluit alle logisch denkpuzzels, quizzen, enz. uit het script. Dit is tenslotte een feestdag, geen les op school. Wat de duur van het evenement betreft, deze mag niet langer zijn dan 1,5-2 uur.

Aanbevolen: