Hoe Breng Je De Meivakantie Door Met Kinderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je De Meivakantie Door Met Kinderen?
Hoe Breng Je De Meivakantie Door Met Kinderen?

Video: Hoe Breng Je De Meivakantie Door Met Kinderen?

Video: Hoe Breng Je De Meivakantie Door Met Kinderen?
Video: De Up show | Een spetterend programma | 30 april Wat kun je met een ballon? 2024, April
Anonim

De korte vakanties in mei geven je de mogelijkheid om er even tussenuit te gaan voor de definitieve doorbraak van het schooljaar. En met mooi weer op dit moment kan het hele gezin nuttig tijd doorbrengen in de frisse lucht. Om ervoor te zorgen dat deze glorieuze dagen niet verloren gaan, moet u van tevoren nadenken over wat interessant en nuttig zou zijn voor uw kind.

Hoe breng je de meivakantie door met kinderen?
Hoe breng je de meivakantie door met kinderen?

instructies:

Stap 1

Maak een korte reis. Extra niet-werkdagen stellen u in staat om met de auto door het grondgebied van Rusland te reizen of voor een korte tijd naar het buitenland te gaan. Het belangrijkste is om het kind niet te overladen met informatie, want na een korte vakantie zal het onderwijsproces worden hervat. Bereid van tevoren informatie voor over plaatsen die interessant zijn voor uw kinderen, bijvoorbeeld ongebruikelijke musea of tentoonstellingen. Tegelijkertijd kunt u familieleden bezoeken die in een andere regio wonen.

Stap 2

Maak een jaarlijkse voorjaarsreis naar het land. Om te voorkomen dat het kind zich daar gaat vervelen, nodig je vrienden uit met kinderen van dezelfde leeftijd of neem je wat klasgenoten mee. Zelfs het huis en de tuin schoonmaken kan een avontuur worden, dus wees niet bang om saaie klussen te presenteren in de vorm van wedstrijden. De winnaars hebben natuurlijk recht op een prijs. Als alternatief kunt u uw kind motiveren om bij mooi weer de nacht buiten in een tent door te brengen of 's ochtends te gaan vissen.

Stap 3

Creëer een interessant en gevarieerd amusementsprogramma in uw woonplaats, als uw plannen geen reis omvatten. Houd rekening met de weersfactor, vorst komt vaak voor op meivakanties, maar in ieder geval is het na een lange winter beter om het grootste deel van de evenementen naar de open lucht te verplaatsen. Je kunt een lange wandeling in het park maken, van tevoren voedsel bereiden voor vogels en eekhoorns, voeders maken met je eigen handen. Geniet van een klassieke picknick met sandwiches en thee midden in het park. 's Middags kunt u met uw kinderen naar de bioscoop of de bowlingbaan om hun droom van een bezoek aan het waterpark waar te maken.

Stap 4

Vergeet niet om over Victory Day te praten of deze vakantie op te frissen. Benadruk het belang van deze dag voor ons land in het algemeen en voor het kind in het bijzonder. Bekijk de Victory Parade op het Rode Plein op tv, probeer je te interesseren voor militair materieel. Nodig tijdens massale festiviteiten uw kind uit om bloemen te geven aan veteranen. Dit is handig voor het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden en voor het verbreden van de horizon, omdat ouderen veel interessante dingen te vertellen hebben. Als er mensen in uw familie zijn die de Grote Patriottische Oorlog hebben meegemaakt, regel dan een vakantie voor hen, verbind het kind met de voorbereidingen.

Aanbevolen: