Hoe Breng Je Wintervakanties Door Met Kinderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Wintervakanties Door Met Kinderen?
Hoe Breng Je Wintervakanties Door Met Kinderen?

Video: Hoe Breng Je Wintervakanties Door Met Kinderen?

Video: Hoe Breng Je Wintervakanties Door Met Kinderen?
Video: #3) Vlogger Silke geeft beginnende kinderen les 2024, Maart
Anonim

Wintervakanties op school zijn een geweldige kans om bij uw kind te zijn, te ontsnappen aan de eeuwige drukte van het werk en te genieten van de vakantie. Bedenk dat kinderen de feestdagen anders beleven dan jij. Uren aan tafel zitten, volwassenen kijken en voor de tiende keer naar hetzelfde verhaal luisteren is zo saai! Plan wintervakanties met kinderen van tevoren, en dan zullen niet alleen uw kind, maar uzelf deze dagen met plezier en tederheid herinneren.

Hoe breng je wintervakanties door met kinderen?
Hoe breng je wintervakanties door met kinderen?

instructies:

Stap 1

Versier het huis voor de vakantie met de kinderen en versier de kerstboom. Vakanties beginnen meestal op 29 december en er is tijd voor de klusjes voorafgaand aan de vakantie. Maak wat speelgoed met je baby. Denk na over het nieuwjaarsmenu. Luister naar de wensen en meningen van de jongste gezinsleden. Als het kind oud genoeg is, betrek hem dan bij het koken. Gerechten zoals chocoladeworst of groentesalade kunnen ook door een jongere student worden verwerkt.

Stap 2

Geef een kleine show op oudejaarsavond. Je kunt een scène maken van je favoriete sprookje. Of je regelt een poppenkastvoorstelling. Het duurt een of twee dagen om eenvoudige trucs te leren, maar hoeveel opwinding zal er zijn op het moment van de uitvoering!

Stap 3

Ga tijdens je vakantie elke dag wandelen. Plan samen met je kind een route. Vandaag kun je naar ijsfiguren gaan kijken, morgen naar het bos om sporen van dieren te zoeken en eekhoorns te kijken. Overmorgen is een goed moment om een ritje in de achtbaan te maken of naar de ijsbaan te gaan. Zelfs een simpele wandeling in de dor thuis zal beter zijn dan een saaie zit voor de tv.

Stap 4

Ga naar een theater of concert, bezoek een museum. Je zit immers niet zo vaak met je kinderen in zulke instellingen. Zorg er wel voor dat je vooraf tickets koopt. Hoogstwaarschijnlijk zult u niet de enige zijn die het Zwanenmeer wil zien tijdens de nieuwjaarsvakantie.

Stap 5

Breng themadagen thuis door. Vandaag kan bijvoorbeeld een piratendag zijn. Bekijk een speelfilm over piraten, lees en bespreek enkele hoofdstukken uit het boek over filibusters. Speel mee in de zoektocht naar een piratenschat of organiseer een wedstrijd voor de mooiste naam voor een piratenschip. En de volgende dag kun je helden worden van de roman "The Lord of the Rings". Het is niet moeilijk om te beslissen wie een elf en wie een dwerg zal zijn. Net nadat je je hebt laten meeslepen door het spel, vergeet dan niet om het avondeten te koken volgens alle regels van het hobbitdorp.

Aanbevolen: