Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Door Met Kinderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Door Met Kinderen?
Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Door Met Kinderen?

Video: Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Door Met Kinderen?

Video: Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Door Met Kinderen?
Video: 13. Onderwijs 2024, April
Anonim

Dus de ijzige winter is voorbij, en daarmee loopt het meest vermoeiende schoolkwartier soepeltjes af. Als uw vakantie en de vakantie van uw kind hetzelfde zijn, breng ze dan samen door. Immers, eindeloze zorgen laten soms geen tijd over voor volledige communicatie met het gezin.

Hoe breng je de voorjaarsvakantie door met kinderen?
Hoe breng je de voorjaarsvakantie door met kinderen?

instructies:

Stap 1

Ook zonder spannende uitstapjes en uitstapjes naar resorts te maken, kunt u tijdens de vakanties met uw kind nuttig ontspannen. Stedelijke culturele instellingen kunnen u veel verrassingen bieden in de vorm van nieuwe exposities in musea, interessante tentoonstellingen en premières in theaters. Bestudeer de poster voor de vakantiedagen goed, dit helpt je bij het opstellen van een evenementenprogramma.

Stap 2

Voor meisjes en hun moeders heeft winkelen een uitstekend ontspannend effect, zodat vaders en broers ze gemakkelijk de hele dag in het winkelcentrum kunnen verliezen. Maar vaders en zonen zijn gecontra-indiceerd om daar te verschijnen, na 20-30 minuten beginnen ze allergisch te zijn voor benauwdheid en eindeloos flikkeren van mensen. Vreemd genoeg kunnen mannen van elke leeftijd uitrusten door simpelweg verschillende stukken ijzer in de garage van de ene naar de andere plaats te verplaatsen en te praten over vissen en auto-onderwerpen. 's Avonds komt u met het hele gezin samen voor het diner, tevreden met de tijd die u besteedt.

Stap 3

Iedereen, zonder uitzondering, houdt van actieve spelletjes in het attractiepark. Kies dus een zonnige dag uit om er samen heen te gaan. Veel attracties werken in maart nog niet, maar er zijn er ook die het hele jaar open zijn. Je kunt tjilpende vogels en grappige eekhoorns voeren in het park, dus vergeet niet om wat lekkere nootjes in je zak te doen.

Stap 4

Als kinderen plezier willen hebben, en het weer laat het niet toe om buiten te spelen, ga dan met het hele gezin naar het speel-entertainmentcentrum. Meestal worden dergelijke clubs geopend in grote supermarkten of op scholen en kleuterscholen. Kinderen spelen graag met opblaasbaar speelgoed en dwalen door kleurrijke doolhoven. Op de dagen van de voorjaarsvakantie zijn uitgaanscentra luidruchtig en leuk, de gastheren organiseren grappige wedstrijden en clownshows.

Stap 5

Bezoek de grootouders die jullie allemaal voor een lange tijd uitnodigen. Waarschuw ze gewoon van tevoren, zodat ze tijd hebben om allerlei lekkers en lekkernijen klaar te maken. Aan het eind van de dag gaan jij en je kinderen, die zich nauwelijks in hun jasje kunnen persen, blij naar huis om de avond af te sluiten met rustige gezelschapsspelletjes.

Stap 6

Na zulke gastronomische uitspattingen hebben jullie allemaal een actieve vakantie nodig. Kinderen zullen geïnteresseerd zijn in het spelen van paintball of bowlen met hun geliefde ouders. Vergeet alleen niet dat maart een verraderlijke maand is qua weer, het kan 's avonds erg koud worden. Opwarmen in het gezellige café met thee en warme broodjes.

Stap 7

Op de laatste dag van de vakantie kunnen kinderen zich verdrietig voelen, vragen hoe ze deze tijd zouden willen doorbrengen. Probeer hun verlangens te vervullen, want je vindt het waarschijnlijk jammer dat de vakantie zo snel eindigde.

Aanbevolen: