Hoe Breng Je Je Voorjaarsvakantie Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Je Voorjaarsvakantie Door?
Hoe Breng Je Je Voorjaarsvakantie Door?

Video: Hoe Breng Je Je Voorjaarsvakantie Door?

Video: Hoe Breng Je Je Voorjaarsvakantie Door?
Video: Arretjescake 2024, April
Anonim

De voorjaarsvakantie is vluchtig. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om hun kind naar een kamp of naar een grootmoeder te sturen, dus je moet nadenken over wat je met de student op vakantie moet doen. Welnu, als culturele instellingen in de stad nieuwe voorstellingen, tentoonstellingen en concerten voor kinderen hebben voorbereid, dan hoef je alleen maar kaartjes te kopen en je geen zorgen te maken over de vrije tijd van het kind.

Hoe breng je je voorjaarsvakantie door?
Hoe breng je je voorjaarsvakantie door?

instructies:

Stap 1

Probeer de dagelijkse routine van het kind niet te doorbreken, want om binnen een week naar school te gaan, zal het moeilijk zijn om je weer aan te passen. U kunt het kind 's ochtends een extra uur laten slapen, maar zet het uiterlijk 23 uur neer. Als het kind elke dag interessante en opwindende dingen en activiteiten heeft, zal hij 's ochtends alleen en met vreugde opstaan.

Stap 2

Nodig de schooljongen uit om voederbakken te maken voor vogels die in de lente nakomelingen verwachten en meer voeding nodig hebben. Van kartonnen dozen en zakjes kun je eenvoudig feeders maken door ze aan touwen te hangen. Als je in de gelegenheid bent om met je kind mee te gaan, verzamel dan 's avonds alles wat je nodig hebt en vergeet niet een zakje vogelvoer te kopen. In het park kun je ook eekhoorns ontmoeten, die ook geen versterking in de vorm van noten zullen weigeren.

Stap 3

Let tijdens het lopen op alle tekenen van de lente die bij elke stap zichtbaar zullen zijn. In zonnige weiden, waar de sneeuw helemaal gesmolten is, is al groen gras verschenen, vogels bouwen nesten in de bomen en tjilpen over hun eigen, over de vogel. Hang je feeders aan de takken en giet de granen erin, kijk naar de drukte van vogels. Het kind zal zeker genieten van zo'n wandeling, en er zullen genoeg indrukken van zijn voor de hele vakantie.

Stap 4

Nodig de kinderen uit voor een thee- en cakefeestje. Laat het kind vrienden bellen en een tijd afspreken. Als u in de gelegenheid bent, kunt u de kinderen met een overnachting achterlaten. Geef de leerling makkelijke opdrachten: dek de tafel, veeg het stof af, zet mooie fruitschalen neer. Deze zorgen zullen voor het kind geen last zijn, want hij zal een vreugdevolle en leuke gebeurtenis met vrienden hebben.

Stap 5

Wijd de derde dag aan het wandelen door de stad en het bezoeken van musea en interessante tentoonstellingen. Red de dierentuin op de vierde dag van je vakantie - je kunt er gemakkelijk enkele uren verdwijnen en grappige dieren bekijken.

Stap 6

Ga met je kind naar de bioscoop of naar een kindervoorstelling in het theater, tenzij je natuurlijk allemaal niet moe bent van de indrukken en uitstapjes. In dit geval zal spelen in de tuin met leeftijdsgenoten helpen.

Stap 7

Als het kind geïnteresseerd is in sport, bezoek dan de sportschool, kijk hoe de jongens het doen in verschillende secties. Nodig de leerling uit om een sport uit te proberen. Schrijf uw kind indien mogelijk in voor de lessen op een voor hem geschikt moment.

Stap 8

Op de laatste dag van uw vakantie kunt u gewoon thuis ontspannen en ervaringen uitwisselen. Neem de tijd om samen te winkelen voor gezond ontbijt en schoollunches.

Aanbevolen: