Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Door Met Vrienden

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Door Met Vrienden
Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Door Met Vrienden

Video: Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Door Met Vrienden

Video: Hoe Breng Je De Voorjaarsvakantie Door Met Vrienden
Video: Wat is VVT, hoe werkt het? Een coole gids voor het VVT-systeem. Ondertitels! 2024, April
Anonim

De lente is een geweldige tijd waarin je al je vrienden kunt verzamelen en samen tijd kunt doorbrengen, en als het weer en de feestdagen ook goed zijn buiten, is er veel ruimte voor fantasie!

Hoe breng je de voorjaarsvakantie door met vrienden
Hoe breng je de voorjaarsvakantie door met vrienden

Noodzakelijk

fiets, picknickmand, groenten, fruit, broodjes, water, geld, kaartjes voor de tentoonstelling

instructies:

Stap 1

Denk eerst voor jezelf na en vraag je vrienden wat je zou willen doen. Zoek de benodigde spullen op de mezzanine. Haal de fiets eruit, veeg hem met een doek af van winterstof, controleer de wielen en als ze slecht opgepompt zijn, pak dan de pomp en pomp ze op.

Stap 2

Bereid vervolgens de benodigde hoeveelheid water voor om te fietsen. Bepaal vervolgens de route, kies niet de moeilijkste route: de weg moet gemakkelijk te passeren zijn, anders loop je het risico vies te worden. Trek makkelijke kleding en schoenen aan en ga fietsen met je vrienden.

Stap 3

Ook tijdens de voorjaarsvakantie kunt u hier picknicken. Koop groenten en fruit, was ze grondig onder warm water, droog ze af met een handdoek. Snijd het brood en maak sandwiches met rauwe rookworst en rookworst, of u kunt een verscheidenheid aan niet-bederfelijke voedingsmiddelen gebruiken. Neem servetten mee, een deken waarop je gaat zitten. Pak dan een picknickmand of grote tas, doe je bereide spullen en eten erin en ga picknicken.

Stap 4

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je je goed vermaken met je vrienden in het grote uitgaanscentrum met een bioscoop, speelautomaten en eetgelegenheden. Kies samen met vrienden een centrum bij jou in de buurt en ga daarheen. Je gaat zeker wat leuks beleven!

Stap 5

U kunt uw tijd ook winstgevend besteden. Oh, sport - jij bent de wereld! Bel je vrienden en ga naar het stadion, voel je als echte atleten. Ren een mijl lang kruis. Zoek een horizontale balk die in elke tuin te vinden is. Doe push-ups en train met vrienden, dan ben je aan het einde van de vakantie in vorm.

Stap 6

U kunt ook naar een interessante tentoonstelling gaan. Zoek op internet naar een poster van musea en tentoonstellingen en kies met vrienden waar jullie samen naar toe willen.

Aanbevolen: