Zo Maak Je Van Een Dag Een Feestdag

Inhoudsopgave:

Zo Maak Je Van Een Dag Een Feestdag
Zo Maak Je Van Een Dag Een Feestdag

Video: Zo Maak Je Van Een Dag Een Feestdag

Video: Zo Maak Je Van Een Dag Een Feestdag
Video: Zo Maak Ik Een Perfecte Bol.com Product Listing 2024, Maart
Anonim

Weekdagen trekken ons naar binnen als een moeras. We herinneren ons steeds meer de film Groundhog Day en voelen ons de held ervan. We staan 's ochtends op, maken ons klaar voor werk of school, brengen de dag door in benauwde kantoren, komen moe thuis, doen huishoudelijke klusjes en vallen om te rusten. En zo dag in dag uit. Maar in de werkroutine vergeten we op de een of andere manier dat het leven geen Groundhog Day kan zijn. Zo maken we het zelf. En om van een gewone dag een echte vakantie te maken, ligt in onze macht.

De feeststemming creëren we zelf
De feeststemming creëren we zelf

Het is nodig

Veelkleurige stickers, muziek, camera

instructies:

Stap 1

Stop met medelijden met jezelf te hebben. Het is niet nodig om te zeggen of zelfs maar te denken dat je zo ongelukkig bent, want het leven is pure melancholie. Begrijp en veranker dat je leven in jouw handen ligt. Dit betekent dat het organiseren van vakanties daarin ook jouw verantwoordelijkheid is. Als je zeker een reden voor de vakantie nodig hebt, kijk dan naar de kalender

Stap 2

Eén stemming is natuurlijk niet genoeg om de vakantie te voelen. Hier komen gewone huishoudelijke dingen te hulp, waar we meestal geen aandacht aan besteden. Plak kleurrijke stickers rond het appartement met wensen en complimenten voor jezelf, je geliefde. Bijvoorbeeld: “Fijne dag!”, “Je kunt het!”, “Je ziet eruit als nooit tevoren!”, “Kijk naar het leven leuker!”. Zulke notities zullen je 's ochtends zeker opvrolijken.

Stap 3

Maak regelmatig roerei voor het ontbijt, maar schilder er een glimlach op met ketchup of andere saus. Verwen jezelf en je soulmate met zo'n ontbijt. Zet het muziekkanaal aan en zing mee met de artiesten, dans. Dans is een goede manier om je op te vrolijken. En 's ochtends sporten is heel nuttig.

Stap 4

Ga 's avonds niet meteen naar huis, maar maak een wandeling langs je favoriete plekken in de stad. Neem een camera mee, zoek naar ongebruikelijke foto's met een lens. Je kunt naar de film of naar het café. Luister naar de gesprekken van mensen, soms kan het heel grappig zijn.

Stap 5

Het belangrijkste dat u kunt doen om van een gewone dag een feestdag voor u te maken, is te onthouden dat het leven ons maar één keer wordt gegeven. En we hebben gewoon niet het recht om het uit te geven aan een slecht humeur en routine. Met deze instelling zul je merken dat er meer van dergelijke vakanties in je leven zullen zijn.

Aanbevolen: