Wie Verkleed Je Voor Halloween

Inhoudsopgave:

Wie Verkleed Je Voor Halloween
Wie Verkleed Je Voor Halloween

Video: Wie Verkleed Je Voor Halloween

Video: Wie Verkleed Je Voor Halloween
Video: Amazing Halloween Decorations 2024, April
Anonim

In de nacht van 31 oktober op 1 november komen volgens het middeleeuwse geloof alle boze geesten naar de grond. Geesten, vampiers, duivels - alles wat volksfantasie maar kan bedenken. Omdat de helden van de vakantie extreem divers zijn, zal het niet moeilijk zijn om voor jezelf een kostuum te bedenken.

Wie verkleed je voor Halloween
Wie verkleed je voor Halloween

Vampier bij het balhoofd

Misschien wel het meest populaire Halloween-personage is de vampier. Vind het juiste zwarte pak - bijvoorbeeld een legging en een zwarte trui. Als er geen legging is, is elke broek voldoende. Je moet ook nadenken over de juiste make-up. Breng hiervoor een witte foundation aan op je gezicht en teken donkere kringen rond de ogen. Je kunt alle schaduwen gebruiken, maar ook schminken of zelfs gewone theatrale make-up. Maak van je wenkbrauwen een hoek, verf je mond helder scharlaken. Het is heel goed als er een hond is. Het kan bijvoorbeeld worden gemaakt van een kunstnagel.

Paraplu bat

Een vleermuiskostuum zal ook werken. Hij heeft een kapotte grote zwarte paraplu nodig. Een regenjas kan echter ook gemaakt worden van een donkerblauwe, donkerbruine of donkergrijze paraplu. Haal de paraplu uit het handvat, verwijder de breinaalden. Snijd het van rand tot midden. Maak een uitsnede. De halslijn kan worden omzoomd of bijgesneden, vooral als u het pak meer dan eens, maar meerdere keren gaat gebruiken. Om te voorkomen dat de regenjas eruit glijdt, maak je lusjes voor de middelvingers. Naai de gesp vast of speld de hals vast met een bijpassende broche. Zwarte broek, zwarte trui, half masker en regenjas - je outfit is klaar.

Spoken, ridders, prinsessen

Geesten zwerven over de aarde op Halloween-nacht. Het aantrekken van hun kostuum zal niet moeilijk zijn. Het is gemaakt van een gewoon wit laken, of nog beter - van een dekbedovertrek. Snijd in het eerste geval een gat voor de kop in het midden van het vel. De onderkant kan in een cirkel of met willekeurige ongelijke vodden worden bijgesneden. Maak twee kleine sleuven voor de armen. De beste geest ter wereld, zij het zonder motor, staat voor je neus!

Over het algemeen zwerven ridders en betoverde prinsessen, troubadours en heksen over de wereld op Halloween. Dus elk van deze personages zal een graag geziene gast zijn op het feestelijke carnaval. Alle oude kleren, zelfs als ze erg sjofel zijn, zijn geschikt voor een heksenkostuum. Een kenmerkend detail van dit kostuum is de puntmuts. Het kan gemaakt zijn van karton, geverfd of bedekt met stof. Knip voor de rand een ring uit, voor de kroon - een kegel, die in deze ring wordt gestoken. Naai of lijm de kroon, buig de onderkant om en lijm de bovenkant in de ring. Als het nog een paar dagen voor carnaval is, wikkel je hoed dan in donker satijn of zelfs fluweel.

Als je niet genoeg tijd hebt, kun je je creatie schilderen met inkt of gouache. In het laatste geval is het beter om er een vernislaag op aan te brengen (haarlak is geschikt).

Met een minimum aan details kan een interessant kostuum worden gemaakt. Verschijn bijvoorbeeld op de kermis als een betoverde prinses, gekleed in een gewone elegante lange jurk. Nu zijn deze in grote mode. Je kunt een tiara of kroon op je hoofd zetten en de outfit aanvullen met een trein van transparante stof, versierd met sterren, bloemen, enz. Decoratieve artikelen kunnen zelfs van folie worden gemaakt.

Aanbevolen: