Originele Halloween-outfits Voor Meisjes

Originele Halloween-outfits Voor Meisjes
Originele Halloween-outfits Voor Meisjes

Video: Originele Halloween-outfits Voor Meisjes

Video: Originele Halloween-outfits Voor Meisjes
Video: 15 DIY COUPLES HALLOWEEN COSTUME IDEAS! 2024, Mei
Anonim

Niets prikkelt de verbeelding als Halloween-horrorpersonages. Voor de jongere generatie in de meeste landen is de Keltische feestdag een geweldige gelegenheid geworden om plezier te hebben en hun fantasie en creativiteit de vrije loop te laten. Elk jaar worden themafeesten aangevuld met nieuwe heldere beelden.

Originele Halloween-outfits voor meisjes
Originele Halloween-outfits voor meisjes

Een reeks films over de avonturen van de jonge tovenaar Harry Potter heeft veel levendige beelden voortgebracht die vandaag de dag met succes opnieuw kunnen worden gemaakt voor Halloween. De personificatie van sluwheid en bedrog in de gedaante van een vrouw kan Bellatrix worden genoemd, een gevangene van Azkaban en een toegewijde dienaar van de Dark Lord. Deze afbeelding is een origineel alternatief geworden voor de gebruikelijke heksenheldin. Om een magisch silhouet te creëren, heb je een zwarte hoodie, een rommelig kapsel, klassieke avondmake-up en een toverstaf nodig. Deze kit kan als de meest budgettaire worden beschouwd in termen van creatieve en materiële kosten. Maar dit doet niets af aan de thematische uniciteit ervan.

Beeld
Beeld

Herinner je je de film 13 Ghosts nog? Onder het gezelschap van monsters dat in de film werd gepresenteerd, was een "charmante" heldin - The Angry Princess. Op het scherm verschijnt ze bijna naakt en met talloze snijwonden op haar lichaam en gezicht. Natuurlijk zal zo'n thematisch minimum indruk maken op elk feest, maar laten we het zonder fanatisme doen! Het is voldoende om een delicate outfit in pasteltinten op te pakken, de haarlokken licht te "smeren" met schuim of gel, make-up aan te brengen in de vorm van snitten en een chique Halloween-look is klaar. Het contrast van delicate charme en bloederige wonden zorgt voor een verbluffende sensatie tijdens de themavakantie.

Een meisje zonder angst voor bijgeloof kan zichzelf proberen in de rol van een wanhopige bruid. Om dit te doen, moet je het romantische huwelijksbeeld verdunnen met bloederige bloedvlekken, onheilspellende make-up en andere attributen van horrorfilms. Zo'n silhouet vraagt op het eerste gezicht aanzienlijke financiële en creatieve kosten. Maar in plaats van een chique witte jurk kun je een flirterige cocktailjurk gebruiken en in plaats van een traditionele sluier een rand versierd met witte bloemen. Voeg daar nog alle gescheurde panty's en een paar donkere accessoires aan toe, en je kunt de koningin worden van het carnaval van horrorverhalen.

Het feestelijke kostuumpubliek wordt "opgefrist" door beelden van sterren uit het verleden, creatief gestileerd rond het thema Halloween. De nadruk ligt hier niet zozeer op het kostuum en de attributen als wel op de originele Halloween make-up. Marilyn Monroe en Emma Winehouse verschijnen steeds vaker op verkleedballen, blijkbaar "opgestaan" om plezier te hebben met andere personages van het sinistere feest.

Sirene

Beeld
Beeld

De heldin van oude mythen zou wel eens een bonte, feestelijke menigte kunnen sieren. Volgens legendes werden zeedieren (vrouwen half vis of half vogel) sirenes genoemd, die met hun prachtige gezang zeelieden naar hun eiland lokten en hun schepen dwongen om op de rotsen te crashen. Dit is waar het echte vrouwelijke bedrog is! De Halloween-look vereist maximale verbeeldingskracht en creativiteit. Omdat er geen duidelijke beschrijving is van het mythologische karakter. Je kunt een nauwsluitend pak dragen, gestileerd als een vissenschub of een donzige lichte jurk versierd met veren. Halloween-make-up op dit thema kan ook morpine-elementen bevatten. Haar kan worden versierd met een krans en losgemaakt voor een ietwat rommelige look.

PS Dergelijke doordachte en gedetailleerde afbeeldingen zijn niet zozeer goed voor de lol als wel voor niet-standaard fotoshoots. Misschien is dat de reden waarom in de afgelopen jaren kant-en-klare thematische make-ups, die in gespecialiseerde winkels kunnen worden gekocht, bijzonder populair zijn geworden. Ze zijn betaalbaar en vereisen geen lastige manipulaties door professionele visagisten. En als pak wordt iets donkers uit de kledingkast gekozen. Een vakantiehit met een budgetthema en een goed humeur blijven een garantie voor kwaliteitsontspanning en plezier.

Aanbevolen: