5 Wedstrijden Voor Meisjes En Jongens Van 14-17 Jaar

5 Wedstrijden Voor Meisjes En Jongens Van 14-17 Jaar
5 Wedstrijden Voor Meisjes En Jongens Van 14-17 Jaar

Video: 5 Wedstrijden Voor Meisjes En Jongens Van 14-17 Jaar

Video: 5 Wedstrijden Voor Meisjes En Jongens Van 14-17 Jaar
Video: Meisjes willen niet meer voetballen in jongenskleren 2024, Maart
Anonim

De vakantie kan interessant worden gemaakt door er wedstrijden aan toe te voegen. Ze helpen niet alleen om te ontspannen, maar introduceren de deelnemers ook dichterbij

5 wedstrijden voor meisjes en jongens van 14-17 jaar
5 wedstrijden voor meisjes en jongens van 14-17 jaar

Ik breng 5 wedstrijden onder uw aandacht die u zullen helpen een leuke en interessante tijd te hebben op een verjaardagsfeestje, feest en elke vakantie.

1. "Zoeken" (duur - 15-20 minuten)

De deelnemers worden in paren verdeeld en staan tegenover elkaar. Binnen 1 minuut zou iedereen alle details van het uiterlijk van hun partner moeten onthouden, zodat ze hem zelfs met hun ogen dicht kunnen vinden. Daarna vraagt de begeleider de deelnemers om hun ogen te sluiten en zich in verschillende richtingen te verspreiden. Als de groep grondig gemengd is, vraagt de leider, zonder zijn ogen te openen, zwijgend om zijn partner te vinden. De deelnemers gaan op zoek naar de tekens die ze uit het hoofd hebben geleerd. Stellen die elkaar al gevonden hebben kunnen een stap opzij doen om de rest van het zoekproces makkelijker te maken.

2. "Wat ik leuk vind aan mijn buurman aan de rechterkant" (20-25 minuten)

De deelnemers zitten in een kring en zeggen om de beurt wat ze leuk vinden aan de buurman aan de rechterkant. Bijvoorbeeld: "In mijn buurman aan de rechterkant hou ik van haar, lippen, handen (vooral de linker). Wanneer de hele cirkel voorbij is en alle deelnemers aan het spel zich al hebben uitgesproken, geeft de presentator het commando: "En nu moet iedereen kussen wat hij leuk vindt aan zijn buurman aan de rechterkant, wat hij noemde."

3. "Pantomime met een object"

de presentator pakt een willekeurig object naar keuze, bijvoorbeeld een schop, en beeldt met zijn hulp iets uit: een paard, een halter, een zwaard, een gitaar, een viool, enz. Dan geeft hij de schop aan de volgende zodat dat de ander iets zal uitbeelden. Het onderwerp kan lang in een cirkel ronddraaien, omdat de deelnemers oneindig veel variaties kunnen bedenken.

Het onderwerp moet zo worden gekozen dat het de meeste mogelijkheden biedt voor pantomime.

4. "Laat de bal niet vallen" (10-15 minuten)

Alle deelnemers worden verdeeld in een gelijk aantal (2 of 3 teams). Teams vormen de een na de ander (bij voorkeur afwisselend meisjes en jongens). De teamcaptains vooraan krijgen een bal, die ze met hun kin tegen hun borst drukken. Op bevel van de leider moeten ze deze bal doorgeven aan de volgende speler zonder hun handen te gebruiken, zodat deze niet op de grond valt. Als de bal valt, begint het spel met de speler van wie hij is gevallen.

5. "Kom terug naar huis" (20-30 minuten)

De begeleider verdeelt de deelnemers in twee teams. Iedereen staat in twee kolommen tegenover de startlijn. De taak van elke speler is om de stick te bereiken, zijn handpalm op zijn uiteinde te leggen. Leun met je voorhoofd tegen je handpalm en maak 10 slagen om de stok. Probeer daarna bij je team te komen om het stokje door te geven aan de volgende deelnemer.

Het is een feit dat het voor de deelnemer die deze taak heeft voltooid behoorlijk moeilijk zal zijn om met een gelijkmatige stap terug te keren naar zijn team.

Aanbevolen: