Hoe Geef Je Een Feest Voor Meisjes?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Feest Voor Meisjes?
Hoe Geef Je Een Feest Voor Meisjes?

Video: Hoe Geef Je Een Feest Voor Meisjes?

Video: Hoe Geef Je Een Feest Voor Meisjes?
Video: Hoe je kunt zien of een meisje je leuk vindt 2024, April
Anonim

Het organiseren van een leuk feest voor meisjes is geen gemakkelijke taak. Er zijn verschillende dingen om te overwegen. Allereerst moet het evenement interessant zijn voor elke uitgenodigde jongedame, dus het thema van het feest moet door iedereen samen worden gekozen. Nu is het in de mode om pyjamafeesten te organiseren, wanneer vriendinnen in huispyjama's thuis samenkomen en hun geheimen fluisteren voordat ze naar bed gaan. Maar je kunt een feest voor meisjes houden in een origineler scenario.

devochki sobralic v polnom sostave
devochki sobralic v polnom sostave

Het is nodig

cosmetica met felle kleuren, kleding uit de mode, waarzeggerijboeken

instructies:

Stap 1

discofeestje

Aan het begin van de eenentwintigste eeuw, disco's van de jaren '80 en '90. winnen weer aan populariteit. In trendy clubs, op muziekzenders, hoor je een moderne bewerking van de "gouden" hits van de afgelopen decennia. Een soortgelijk clubfeest kan aan huis worden georganiseerd. Ten eerste is het noodzakelijk om de dresscode in acht te nemen: draag lichte leggings of spijkerbroeken in combinatie met een langwerpig T-shirt en een gedragen vest; schoenen vinden op het platform. Ten tweede moet je gezichtsbeheersing niet vergeten: make-up en haar moeten opvallen. Blauwe oogschaduw, heldere scharlaken lippenstift met een glanzende tint en matte robijnrode blos zijn goed geschikt voor make-up. Het kapsel moet er volumineus uitzien. Meisjes uit die tijd draaiden hun haar op grote krulspelden, maakten bouffants en fixeerden hun haar met een sterke haarlak. Wanneer het beeld van elke vriendin is gevonden, moet je nadenken over de muzikale begeleiding van het feest. Op internet kunt u gratis discomuziek downloaden van uw favoriete artiesten of ensembles, zoals Mirage, Combination, Tender May, enz. Het feest zal nog lang herinnerd worden als een gezelschap van vriendinnen "in karakter", een bandrecorder mee, de straat op gaat en begint op te lichten op het ritme van hun favoriete hits op de plaatselijke binnenplaats.

Stap 2

Magisch feest

Waarschijnlijk is er geen meisje ter wereld dat de sluier van geheimhouding over haar lot niet wil openen. Het is waar dat het op de een of andere manier eng is om je toekomst alleen te ontdekken, en er zal niemand zijn om de resultaten te bespreken van wat je hebt gehoord of gelezen. In dit geval kun je een echt magisch feest voor meisjes regelen. De beste tijd voor waarzeggerij is rond middernacht. Laat elke vriendin een waarzeggerij kiezen uit boeken of thematische sites op internet. Dan gissen de meisjes in een cirkel, en een van hen schrijft de resultaten in een notitieboekje. Zo'n feest in een komische sfeer zal helpen om vrienden nog meer vrienden te maken, antwoorden te vinden op spannende vragen en je te voelen als echte waarzeggers van de toekomst. Het belangrijkste is om het eens te worden over waar de opgenomen profetieën moeten worden opgeslagen, zodat na een tijdje iedereen weer bij elkaar zal komen en de resultaten van waarzeggerij zal evalueren.

Aanbevolen: