Afstudeerkapsels In De Griekse Stijl Voor Meisjes

Inhoudsopgave:

Afstudeerkapsels In De Griekse Stijl Voor Meisjes
Afstudeerkapsels In De Griekse Stijl Voor Meisjes
Anonim

Om alles te vinden wat je nodig hebt voor de Griekse stijl, moet je iets weten over de belangrijkste trends van de Grieken. Ze zagen schoonheid in gedraaide en vloeiende lijnen. Dit betekent dat gedraaide hoofdbanden en verschillende vlechten perfect zijn voor een prom-kapsel. Afstudeerkapsels in de Griekse stijl zien er beter uit bij meisjes met krullend haar.

Afstudeerkapsels in de Griekse stijl voor meisjes
Afstudeerkapsels in de Griekse stijl voor meisjes

Hoe doe je zelf een Grieks kapsel

Het is niet nodig om naar een kapper te gaan om een kapsel in de Griekse stijl te creëren. Met een beetje training is heerlijke styling niet langer een onoverwinnelijke kunst.

Om een standaard Grieks kapsel te creëren heb je nodig:

- middelgrote of grote krulspelden, u kunt een krultang gebruiken;

- stylingmousse;

- haarlak;

- clips of haarspelden onzichtbaar;

- een rekbare haarband of een hoofdband met een elastische band.

Kapsels worden altijd gedaan op schoon haar, dus was je haar voor het stylen. Breng mousse of schuim aan op met een föhn gedroogd haar om volume toe te voegen. Nadat je mousse op een lok hebt aangebracht, wikkel je deze op krulspelden, breng je het product aan op een andere lok en wind je opnieuw op, enzovoort met al het haar.

Als je een krultang gebruikt, behandel dan al het haar met een beschermend middel en begin dan pas met draaien. Afhankelijk van hoe lang je de bundel wilt maken, kies je de mate van opwinden. Voor een korte styling, draai de maximale krullen; voor een vrij vallende bundel, maak lichte krullen.

De volgende stap is het aanbrengen van het verband. De gemakkelijkste manier is om een haarband met een elastische band te pakken, omdat deze heel gemakkelijk te gebruiken is en het haar goed fixeert. Wanneer u het verband bevestigt, scheidt u onmiddellijk de pony en laat u deze naar buiten los, ze kunnen onmiddellijk worden gelegd.

De volgende stappen op het hoofdgedeelte van het haar zullen de pony niet verpesten, omdat deze stevig wordt gescheiden door een verband. Scheid het gekrulde haar in kleine lokken en draai het met een flagellum om het beurtelings door de bovenkant van het verband. Hierdoor zal de onderkant van het verband zich onder het haar verstoppen.

Het laatste element is de laatste fixatie van het kapsel met haarlak, extra accessoires voor dit kapsel zijn bloemen, glanzende kiezelstenen, maar gebruik niet te veel decoraties, deze styling is op zich al mooi en onnodige toevoegingen zullen het alleen maar bederven.

Voordelen van Griekse kapsels

Onder de enorme verscheidenheid aan verschillende soorten styling, hebben Griekse kapsels de volgende voordelen:

- veelzijdigheid - een dergelijke styling ziet er geweldig uit met outfits van elke stijl en is geschikt voor bijna alle sieraden;

- een verscheidenheid aan keuzes - een groot assortiment styling in de Griekse stijl stelt u in staat een kapsel te kiezen voor elk type gezicht;

- Gemak - het belangrijkste kenmerk van deze kapsels is de afwezigheid van apart hangende krullen, zodat het haar niet in de ogen komt en niet interfereert.

Aanbevolen: