Griekse Kapsels Voor Een Bruiloft: Vrouwelijk En Mooi

Inhoudsopgave:

Griekse Kapsels Voor Een Bruiloft: Vrouwelijk En Mooi
Griekse Kapsels Voor Een Bruiloft: Vrouwelijk En Mooi

Video: Griekse Kapsels Voor Een Bruiloft: Vrouwelijk En Mooi

Video: Griekse Kapsels Voor Een Bruiloft: Vrouwelijk En Mooi
Video: Zwarte Vrouwen Wedding Hairstyles 40 Mooi 2024, Mei
Anonim

Op de trouwdag moet de bruid er bijzonder vrouwelijk en zachtaardig uitzien. Bij het kiezen van een kapsel kun je je wenden tot de klassiekers en een stijl in de Griekse stijl kiezen. Kapsels die duizenden jaren geleden zijn uitgevonden, hebben hun relevantie tot op de dag van vandaag niet verloren. Gekrulde lokken worden met plezier gedragen door sterren, modellen en bruiden van alle landen en nationaliteiten.

https://flic.kr/p/e5Yucf
https://flic.kr/p/e5Yucf

Wij selecteren accessoires

Bij het maken van een Grieks kapsel is een van de belangrijkste punten het kiezen van de juiste accessoires. Griekse vrouwen versierden ooit graag hun hoofd met verse bloemen; moderne bruiden hebben een grote verscheidenheid aan kunstbloemen van verschillende modellen en kleuren tot hun dienst. De kleuren van de kunstbloemen moeten in harmonie zijn met de trouwjurk. Een bruiloft is niet de dag waarop je het publiek moet choqueren.

Tiara's zijn erg populair. Ze houden het haar prachtig bij elkaar en passen heel goed bij een bruidssluier. Ook bij het maken van Griekse kapsels worden hoofdbanden veel gebruikt, in de trouwversie, bedekt met witte satijnen stof en versierd met delicate witte bloemblaadjes of strass-steentjes. Verse bloemen en satijnen linten verliezen hun populariteit niet.

Lang haar

Een Grieks kapsel is altijd herkenbaar. Dit zijn lange gekrulde krullen, los over de schouders, verzameld en afgebroken in het midden van het hoofd. Het Griekse kapsel ziet er bijzonder vrouwelijk uit op lang haar. Afhankelijk van de complexiteit zijn er eenvoudige en complexe styling. Het belangrijkste doel van een Griekse stylist is om de bruid de charme van een Griekse godin te geven.

Er zijn verschillende basiskapsels voor lang haar. Een dergelijk element is een knoop. Krul je krullen en kam ze in het midden. Verzamel het grootste deel van de stroken bij de kruin en knoop ze in een knoop. Laat losse lokken bij het voorhoofd, aan de achterkant van het hoofd, bij de slapen. Zet je kapsel vast met een accessoire: hoofdbanden, hoofdbanden, tiara's.

De Griekse vlecht is de meest populaire van de oude kapsels. De vlecht, gevlochten en om het hoofd gewikkeld, maakt een vorstelijke indruk. Dit is een heel goed kapsel voor zowel het dagelijks leven als speciale gelegenheden. Vóór de bruiloft is de vlecht versierd met haarspelden, bloemen, linten.

Halflang tot kort haar

Het klassieke kapsel voor halflang haar omvat het gebruik van Stefana, een speciaal haarnet. Deze mesh ziet er vooral indrukwekkend uit in combinatie met een trouwjurk. Stefan's is gemaakt van veters en draden, versierd met strass-steentjes en kunstbloemen. Er zijn verschillende mogelijkheden om met Stefana te stylen: een losse vlecht, los haar, gekrulde krullen.

In feite is halflang haar gemakkelijker te stylen dan lang haar. Het volstaat om een paar krullen te krullen en ze vast te maken met een mooie hoofdband, en het kapsel is klaar. Halflang haar laat niet los, styling behoudt zijn vorm tijdens het feest.

Eigenaren van kort haar mogen niet boos zijn: voor hen zijn er ook kapsels in de Griekse stijl. Je hoeft alleen maar het haar in kleine krullen te winden en ze vast te zetten met een verband, en je krijgt het beeld van een nimf die net uit het schuim van de zee is gekomen om met een sterfelijke man te trouwen.

Aanbevolen: