Hoe Je Auto's Mooi Aankleedt Voor Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Je Auto's Mooi Aankleedt Voor Een Bruiloft
Hoe Je Auto's Mooi Aankleedt Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Je Auto's Mooi Aankleedt Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Je Auto's Mooi Aankleedt Voor Een Bruiloft
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

De traditie van het versieren van trouwauto's gaat vele eeuwen terug. Vroeger waren paardenkoetsen alleen versierd, maar tegenwoordig auto's. En voor elke bruiloft willen ze iets origineels en moois doen. Zodanig dat het voor altijd herinnerd zal worden. Daarom zijn er zoveel ideeën voor het inrichten van een huwelijksstoet.

Hoe je auto's mooi aankleedt voor een bruiloft
Hoe je auto's mooi aankleedt voor een bruiloft

Noodzakelijk

  • - linten;
  • -bloemen;
  • -Scotch;
  • -ringen;
  • -verven;
  • -karton of spaanplaat;
  • -Ballonnen

instructies:

Stap 1

Koop tapes die met ducttape aan de auto worden bevestigd. Ze worden meestal op de capuchon gedragen. Hier wordt ook een speciaal geselecteerde pop geplaatst. Traditionele ringen zijn bevestigd aan het dak van de auto. En op de handvatten - bloemen of ballonnen.

Stap 2

Versier je auto met bloemen. Om dit te doen, moeten ze in grote hoeveelheden worden gekocht. Schik de planten op een chaotische manier rond de machine en plak ze voorzichtig op meerdere plaatsen tegelijk af. Dit is nodig om te voorkomen dat ze eraf vallen tijdens het rijden. Heb geen medelijden met bloemen, probeer alle vrije ruimte op het lichaam ermee te bedekken. Toegegeven, je moet het ook niet overdrijven - maak ze op één rij. Zo krijg je een bloemenauto die op een stijlvolle en originele manier past in elke bruiloft.

Stap 3

Je kunt bloemen ook gebruiken om minimalistische decoraties te maken. Maak hiervoor lange linten bloemen - ze mogen niet te dun zijn. Bevestig ze alleen op de drempel van de auto's, zodat ze zich onder de voeten van de jongeren bevinden als ze in de auto stappen. Versier ook de randen met bloemen. En niets meer. Zo'n auto ziet er zeer verfijnd en verfijnd uit. En als je speelt met het contrast van de kleur van de auto zelf en de kleuren, dan zal de schoonheid gewoon onvergetelijk zijn.

Stap 4

Je kunt de auto schilderen met verf. Om dit te doen, heeft u een speciale coating nodig, die aan het einde van de vakantie gemakkelijk kan worden afgewassen met speciale producten of zelfs water. Je kunt tekenen wat je hartje begeert. Het is natuurlijk beter om bij het thema van de bruiloft te blijven. Daarom kun je bloemen, duiven op de auto gemakkelijk afbeelden als een symbool van familieliefde en trouw, ballonnen, ringen, figuren van de bruid en bruidegom. Beperk jezelf in het algemeen niet, en zo'n auto-ontwerp zal zeker lang in de herinnering blijven van zowel de pasgetrouwden als hun gasten.

Stap 5

Als er een niet-standaard huwelijksfeest is gepland, bijvoorbeeld een piratenfeest, kunt u de auto stilistisch versieren. Om dit te doen, hebt u een plano nodig die is gemaakt van karton of van spaanplaat en andere materialen. Zet hem in de vorm van een scheepsromp, werk de bevestigingspunten uit met de auto en zet hem erop. Uiteraard moet bij het maken van dergelijke sieraden ook rekening worden gehouden met de veiligheid. De versleten structuur mag het zicht van de bestuurder op de weg niet belemmeren.

Aanbevolen: