Hoe Kies Je Een Retro-auto Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Retro-auto Voor Een Bruiloft?
Hoe Kies Je Een Retro-auto Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Kies Je Een Retro-auto Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Kies Je Een Retro-auto Voor Een Bruiloft?
Video: Auto decoraties, Auto Decor 2024, Mei
Anonim

Limousines worden al heel lang verhuurd voor feestelijke evenementen en daar verras je niemand mee. Maar retro-auto's zijn nu op het hoogtepunt van de mode. Bij het kiezen van een auto voor een bruiloft, moet je bedenken voor welk doel je hem daar nodig hebt.

Hoe kies je een retro-auto voor een bruiloft?
Hoe kies je een retro-auto voor een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Het meest voorkomende geval is wanneer een retro-auto wordt besteld om pasgetrouwden te vervoeren. Als dit uw optie is, overweeg dan bij het kiezen van een voertuig of u alleen in de cabine zult zijn of dat een andere gast (ouders, vrienden, getuigen) zal gaan. Op basis hiervan moet u een min of meer ruime auto bestellen. Als retro-voertuigen alleen voor de bruid en bruidegom worden gehuurd, zou een cabriolet een uitstekende optie zijn tijdens de warmere maanden. Hiermee kun je met de wind meerijden en de hele wereld prachtige trouwpakken laten zien.

Stap 2

Als een retro-auto alleen nodig is voor een fotoshoot en het vervoer van gasten en pasgetrouwden niet is gepland, opent zich een volledige ruimte voor verbeelding. Je kunt een auto uit de jaren twintig, dertig bestellen en foto's maken in een van de stadsparken of een oud herenhuis. Het is wenselijk dat trouwjurken in de geest van die tijd zijn. Dan blijken de foto's realistisch en zeer origineel te zijn.

Stap 3

Bepaal bij het bestellen van een oldtimer voor een bruiloft of er drankjes in de salon zijn. Houd er rekening mee dat hun kosten veel hoger zullen zijn dan wat u in de winkel koopt. Heel vaak geven de eigenaren van retro-auto's de pasgetrouwden een fles goede champagne cadeau. Dit is ruim voldoende. Extra toast kan worden geserveerd op de parkeerplaatsen, samen met de rest van de gasten, met vooraf gekochte alcohol.

Stap 4

Bespreek de huurperiode. Meestal hebben de bruid en bruidegom de hele dag geen auto's nodig. Het is voldoende om de pasgetrouwden van het kadaster te ontmoeten, ze mee te nemen naar een fotosessie en vervolgens naar een restaurant. Dit duurt ongeveer drie tot vier uur. Het heeft geen zin om de auto langer te houden.

Stap 5

Zoek een organisatie die oldtimers te huur aanbiedt. Meestal zijn dit dezelfde bedrijven die de limousinevloot bezitten. Ga naar het kantoor en kies de auto die je wilt. Sluit een contract met vermelding van het merk, de kleur van de auto, de datum en het tijdstip van de lease. Op basis van dit document kunt u een claim indienen bij de verhuurder als het voertuig niet op tijd wordt afgeleverd of helemaal niet wordt verzonden wat u heeft besteld.

Aanbevolen: