Hoe Een Auto Te Huren Voor Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Auto Te Huren Voor Een Bruiloft
Hoe Een Auto Te Huren Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Een Auto Te Huren Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Een Auto Te Huren Voor Een Bruiloft
Video: Hier huur je Lambo of Ferrari: ‘2500 euro per dag’ 2024, Mei
Anonim

In de moderne Russische traditie wordt het huwelijksfeest verspreid over verschillende delen van de stad. Om van het huis van de bruid naar het kadaster te gaan, vervolgens naar prachtige plekken om te fotograferen en naar de feestzaal, zullen de pasgetrouwden en hun gasten een colonne nemen, waarvan de huur een van de belangrijkste items van het huwelijksbudget is.

Hoe een auto te huren voor een bruiloft
Hoe een auto te huren voor een bruiloft

instructies:

Stap 1

Tel de gasten en bepaal de voorlopige route. Misschien wilt u alleen tijd aan de fotosessie besteden voor uzelf en uw wederhelft, in dit geval kunt u een gewone sedan uit de executive klasse huren als auto voor de pasgetrouwden. Maar voor het rijden in het gezelschap van getuigen en gasten is een limousine geschikt. De standaard Lincoln Towncar is uitgerust met 8 passagiersstoelen en de formele auto's op basis van de Hummer SUV bieden plaats aan maximaal 25 personen. Als er een groter aantal gasten wordt verwacht, kunt u twee limousines of meerdere auto's van hetzelfde merk huren - zo'n stoet ziet er stijlvol uit.

Stap 2

Selecteer, op aanbeveling van vrienden of op internet, verschillende bureaus die autoverhuurdiensten aanbieden van het merk dat u leuk vindt. Een goed bedrijf heeft een garage of parkeerplaats in de directe omgeving van het kantoor. Geef vooraf telefonisch door in welke auto u interesse heeft, zodat de beheerder u kan uitnodigen op de dag dat de auto niet de weg op gaat.

Stap 3

Bekijk het exterieur en interieur van uw gekozen limousine of sedan. De uitrusting moet overeenkomen met de opgegeven beschrijving (muziek, lichteffecten, de aanwezigheid van een bar). Maak indien mogelijk kennis met de bestuurder van de geselecteerde auto (in de regel wordt een bepaalde auto aan de bestuurder toegewezen): de hoffelijkheid en aandacht van deze persoon zal nuttig zijn op een spannende trouwdag.

Stap 4

Als je tevreden bent over de staat van de auto en de financiële voorwaarden van de lease (in de regel is het minimaal 4 uur in het weekend), maak dan een contract op. Op de papieren moet het kenteken, en niet alleen het merk, van de auto staan. Zorg ervoor dat het contract een clausule bevat over de acties van het bureau in een onvoorziene situatie met de auto (pech, ongeval): vervanging of terugbetaling. De kans op een dergelijke ommekeer is klein, maar voor het geval dat u moet onthouden dat het een paar dagen voor de bruiloft in het hoogseizoen beter is om in te stemmen met een andere limousine dan naar het kadaster bij de controleposten te gaan.

Stap 5

De meeste kantoren geven er de voorkeur aan om onmiddellijk 100% van de betaling voor hun diensten te ontvangen. Bijna altijd is autodecoratie bij de prijs inbegrepen. De manager moet u het nummer van de mobiele chauffeur geven - het is met hem dat u direct aan de vooravond van de bruiloft contact opneemt. Bel een week van tevoren om de route te verduidelijken, en dan 's avonds voor de viering.

Aanbevolen: