Hoe Versier Je Een Auto Voor Een Bruiloft Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Auto Voor Een Bruiloft Met Je Eigen Handen
Hoe Versier Je Een Auto Voor Een Bruiloft Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Versier Je Een Auto Voor Een Bruiloft Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Versier Je Een Auto Voor Een Bruiloft Met Je Eigen Handen
Video: Abella Bruiloft Trouwauto Versiering 2024, Maart
Anonim

Een belangrijke rol in de voorbereiding van de bruiloft wordt gespeeld door een prachtig versierde auto, waarin het bruidspaar zich tijdens de viering zal verplaatsen. Met fantasie en een originele benadering kunt u een individueel decor voor een trouwauto creëren.

DIY trouwauto decoratie
DIY trouwauto decoratie

Methode 1

Voor romantische karakters zijn sieraden gemaakt van levende en kunstmatige bloemen geschikt. Vooraf bloemstukken bestellen bij een bloemist, vlechtwerk kopen, satijnen linten. Mogelijk hebt u ook kleine boutonnières en zuignappen nodig.

Denk goed na over de ontwerpmogelijkheden voor uw auto. De kap is het middelpunt van de decoratie. Plaats een groot bloemstuk in het midden en versier de rest van de ruimte met linten. Strikken of corsages zullen er gunstig uitzien op de spiegels. Vraag verkopers vooraf om alle bloemen te behandelen met een speciale vloeistof in geval van regen.

Methode 2

De markt voor briefpapier biedt tegenwoordig een groot aantal opties voor slingers van heliumballonnen. Je moet 4-6 slingers, autotape en elastische tape kopen. Houd er rekening mee dat de decoratie er harmonieus uitziet als u niet meer dan 3 kleuren uit hetzelfde assortiment neemt.

Bevestig slingers van ballen met tape aan het dak en de motorkap van de auto, en bind een kleine bal aan de spiegels en handgrepen. Je kunt het ontwerp diversifiëren met een knuffel of bloemen.

Methode 3

De meest democratische manier om een trouwauto te versieren is om te decoreren met foto's. Bestel vooraf een foto uit een gezamenlijk archief in een professionele studio. Lamineer vervolgens elke foto, koop dikke draad, grote kralen en een transparant gaas. Van deze items volstaat het om gewoon een originele compositie te bedenken. Rijg bijvoorbeeld kralensnoeren langs het dak en plaats foto's in de vorm van een hart op de motorkap. U hebt een transparant gaas nodig om delen van uw auto te beschermen tegen plakband.

Aanbevolen: