Hoe Kies Je Een Kerstboom: We Zijn Op Zoek Naar Onze Bosschoonheid

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Kerstboom: We Zijn Op Zoek Naar Onze Bosschoonheid
Hoe Kies Je Een Kerstboom: We Zijn Op Zoek Naar Onze Bosschoonheid

Video: Hoe Kies Je Een Kerstboom: We Zijn Op Zoek Naar Onze Bosschoonheid

Video: Hoe Kies Je Een Kerstboom: We Zijn Op Zoek Naar Onze Bosschoonheid
Video: Het leven van een kerstboom 2024, April
Anonim

Op de nieuwjaarsmarkten kunt u een verscheidenheid aan van uw favoriete bomen kopen: Noors, Deens, Canadees. Ze zijn erg mooi, goed gevuld, zelfs, verkruimelen niet. Ze werden gekweekt met behulp van een speciale technologie, elk werd vervoerd in een individuele verpakking, maar deze buitenlandse schoonheden kosten dienovereenkomstig. Onze huissparren worden speciaal voor de jaarwisseling geteeld. Van ontbossing is natuurlijk geen sprake. Kerstbomen worden op achtjarige leeftijd in gezonde staat verkocht.

Hoe kies je een kerstboom: we zijn op zoek naar onze bosschoonheid
Hoe kies je een kerstboom: we zijn op zoek naar onze bosschoonheid

instructies:

Stap 1

Neem een meetlint en zoek uit hoe hoog de kerstboom in uw appartement nodig is. Het moet zo ver mogelijk van de cv-batterijen staan en de doorgang van uw huishouden niet hinderen. Het is goed mogelijk dat de boom niet op de grond komt te staan, maar op een nachtkastje of op een speciale standaard zodat huisdieren hem niet krijgen.

Stap 2

Vanaf begin december beginnen de nieuwjaarsbomen te verkopen. En als u een loggia of balkon heeft, kunt u het beste van tevoren een kerstboom aanschaffen - er is meer keuze. Het kan lange tijd in een koude ruimte worden bewaard.

Stap 3

Pak het exemplaar dat je leuk vindt bij de stam, raak het goed op de grond. Als naalden zijn gevallen, kies dan een andere spar.

Stap 4

Onderzoek vervolgens de boom. De dikte van de sparrenstam, op een hoogte van 1,5 m, moet minimaal 10 cm zijn, de takken zijn naar boven gericht, de naalden moeten een rijke groene kleur hebben. Het kappen van de boom moet schoon, licht, zonder donkere strepen zijn en er mag geen rot, schimmel of schimmel op de stam zijn. Over het algemeen moet de boom een goede, gezonde indruk maken.

Stap 5

Voel nu je schoonheid. Het klinkt dubbelzinnig, maar de takken van vers gesneden sparren zijn elastisch en veerkrachtig, ze zijn niet zo gemakkelijk te breken. Terwijl in een droge boom de takken breken met een kenmerkende crunch. Een ander teken van de frisheid van een kerstboom zijn de naalden. Wrijf de naalden in je hand. Er moet een olieachtige, naar dennengeur ruikende substantie op de vingers achterblijven. Dat is alles. Als de boom aan alle bovenstaande eisen voldoet, pak hem dan in jute, knoop hem vast met een touw en neem dit wonder mee naar huis naar het balkon.

Aanbevolen: