Hoe Kies Je Een Rondreis Naar Egypte

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Rondreis Naar Egypte
Hoe Kies Je Een Rondreis Naar Egypte

Video: Hoe Kies Je Een Rondreis Naar Egypte

Video: Hoe Kies Je Een Rondreis Naar Egypte
Video: Egypte | Rondreizen Koning Aap 2024, April
Anonim

Reizen naar Egypte is relatief goedkoop. Tegelijkertijd krijg je goede service in hotels, eten van hoge kwaliteit, interessante excursies en veel entertainment, waaronder duiken, windsurfen, enz. Laat u bij het kiezen van een reis leiden door uw capaciteiten en wensen en vertrouw reisarrangementen toe aan ervaren specialisten.

Hoe kies je een rondreis naar Egypte
Hoe kies je een rondreis naar Egypte

Het is nodig

  • - het internet;
  • - internationaal paspoort;
  • - geld.

instructies:

Stap 1

Kies een tour op basis van uw wensen. U kunt kiezen voor een strandvakantie, een rondreis die meer gericht is op excursies en reizen naar oude historische monumenten, of een actieve vakantie. Touroperators bieden een enorm aantal reismogelijkheden naar verschillende resorts in Egypte.

Stap 2

Wilt u liever een strandvakantie met uw gezin en kinderen, kies dan voor de badplaats Hurghada. De meeste stranden hier zijn zandstranden met lange ondiepten in de buurt van de kust, wat erg handig is voor gezinnen met kleine kinderen.

Stap 3

Bezoek Sharm El Sheikh Resort als je van het nachtleven houdt. De hotels zijn ontworpen in een traditionele kleurrijke Arabische stijl. Dit resort heeft vele pittoreske baaien en baaien met prachtige zand- en koraalstranden.

Stap 4

Bezoek El Gunnu, een sprookjesachtige stad in tegenstelling tot alle andere Egyptische resorts. Samen met afgelegen stranden en gezellige hotels, word je betoverd door woestijnsafari's en een buitengewone onderwaterwereld met gezonken schepen. Entertainmentprogramma's voor het hele gezin en een rijk nachtleven zullen u niet onverschillig laten. El Gunnu wordt ook wel "Venetië aan de Rode Zee" genoemd. Pittoreske bungalows bevinden zich op eilanden die met elkaar zijn verbonden door pittoreske bruggen en doorgangen. Voor het gemak van de gasten varen er kleine boten langs de grachten, waardoor de stad nog meer op Venetië lijkt. De prijzen voor dit resort zijn iets hoger.

Stap 5

Kies het Nuweibu-resort als u wilt ontsnappen aan de drukte van megasteden, wilt ontspannen en genieten van de schoonheid van de "Japanse" tuinen van de onderwaterwereld. Er zijn eersteklas hotels die op behoorlijke afstand van elkaar liggen, luxe stranden en een zachte zee. Er zijn geen nachtclubs, disco's en casino's in Nuweiba.

Stap 6

Kies voor Dahab om te windsurfen. Dankzij de unieke windroos is dit resort voor hem de ideale bestemming. Dahab staat bekend om zijn visrestaurants en lage prijzen.

Stap 7

U kunt uw reis van tevoren plannen, of u kunt een warme tour kopen. Het reserveren van jeugdvakanties is het meest gevraagd en gaat non-stop door. Veel mensen boeken liever een reis van tevoren, waardoor ze kunnen profiteren van kortingen. Zo kunt u uw familie-uitstapje, individuele reizen, huwelijksreizen, enz. plannen.

Stap 8

Als u klaar bent om uw zaken twee dagen uit te stellen en te genieten van uw vakantie in Egypte, dan staan de aangeboden last-minute tours tot uw dienst. U ontspant niet alleen door de optie te kiezen die u leuk vindt, maar u bespaart ook bijna de helft van uw geld! Zo'n korting betekent meestal beschikbaarheid bij hotels, evenals het einde van het hoogseizoen.

Stap 9

Opgemerkt moet worden dat de kosten van recreatie direct afhankelijk zijn van het seizoen. Zo is de prijs voor een rondreis in maart beduidend lager dan voor dezelfde reismogelijkheid in december, zeker in het nieuwe jaar. In het voorjaar zijn uitstapjes populairder. Hun kosten zijn nog lager en het weer is meer bevorderlijk voor educatieve bezoeken aan de schatten van de geschiedenis.

Aanbevolen: