Hoe Ga Je Naar Een Bruiloft Met Een Kind?

Inhoudsopgave:

Hoe Ga Je Naar Een Bruiloft Met Een Kind?
Hoe Ga Je Naar Een Bruiloft Met Een Kind?

Video: Hoe Ga Je Naar Een Bruiloft Met Een Kind?

Video: Hoe Ga Je Naar Een Bruiloft Met Een Kind?
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Veel jonge koppels die zijn uitgenodigd om deze belangrijke gebeurtenis te vieren, denken na over hoe de baby zich zal gedragen op de bruiloft. Een bruiloft is tenslotte een grootschalig en nogal luidruchtig evenement, en een kind weet nog steeds niet hoe zich te concentreren en te volharden. En in elk specifiek geval nemen ouders een beslissing over het bijwonen van een bruiloft, rekening houdend met de individuele kenmerken van hun kinderen.

Hoe ga je naar een bruiloft met een kind?
Hoe ga je naar een bruiloft met een kind?

Noodzakelijk

  • - speelgoed;
  • - reservekleding;
  • - Gekleurde pagina's;
  • - de potloden;
  • - luiers;
  • - natte doekjes.

instructies:

Stap 1

Een bruiloft is niet alleen een leuke, maar ook een nogal vermoeiende gebeurtenis waar zelfs niet elke volwassene tegenop kan, laat staan kinderen. Het hebben van een kind betekent echter niet dat ouders niet kunnen vertrekken. U hoeft alleen de middelen correct toe te wijzen en te begrijpen hoe lang u op de vakantie aanwezig kunt zijn.

Stap 2

Het hangt allemaal af van de leeftijd van het kind. Als hij borstvoeding geeft, kan dit uw plannen aanzienlijk veranderen. De baby leeft volgens een schema dat voornamelijk slaap en voedsel omvat. Voor hem is de bruiloft misschien een te luidruchtig evenement. Ondanks het feit dat veel baby's als kalm worden beschouwd en meestal op de borst van hun moeder slapen, moet u de limiet van het geduld van uw kind niet controleren. Natuurlijk kun je naar de bruiloft gaan, maar slechts voor een korte tijd.

Stap 3

Het is ook raadzaam om prioriteit te geven aan wat voor u belangrijker is: het bijwonen van de registratie of het bijwonen van een banket. Als je naar je bruiloft gaat, wees dan voorbereid om eerder te vertrekken dan je geplande tijd. Ga in het kadaster dichter bij de uitgang staan, zodat als de baby wispelturig is, je snel naar buiten kunt glippen en de ceremonie niet hindert. Wat betreft het banket, het is hier gemakkelijker, want de bruiloft gaat al naar een informele fase en het huilen van een kind zal een belangrijke gebeurtenis niet verstoren. Het is echter de moeite waard om te overwegen dat als het kind grillig begint te worden, dit betekent dat hij zich ongemakkelijk voelt en dat het beter is om te vertrekken.

Stap 4

Als het kind ouder is, tussen de 1 en 7 jaar, mag je misschien langer op de bruiloft zitten. Toegegeven, zitten is een nogal willekeurig concept, aangezien een kind van deze leeftijd is nogal nieuwsgierig en kan niet lang op één plek zitten. Wat de burgerlijke stand betreft, moet u ook dichter bij de uitgang gaan staan - voor het geval het kind stopt met gehoorzamen en door de hal begint te lopen. Je kunt met hem uitgaan en interessante foto's buiten het raam bekijken. Tijdens de vakantie ben je gedoemd om achter de baby aan te rennen, want weinig waarom zal actief de zaal verkennen. Het zal niet werken om te wachten tot het einde van het huwelijksfeest, want een klein kind observeert nog steeds de dagelijkse routine en om 21.00 uur zal hij moe zijn.

Stap 5

Met een ouder kind zullen er helemaal geen speciale problemen zijn - hij is zowel duurzamer als al weet hoe hij zich moet concentreren en concentreren. Natuurlijk moet je niet te veel met je kind spotten en tot middernacht op het feest zitten, maar toch kun je in alle rust plezier hebben.

Stap 6

Wanneer je met een kind naar een bruiloft gaat, zorg dan voor de details zodat je op het meest cruciale moment niet hoeft te rennen op zoek naar vochtige doekjes, luiers, reservekleding, enz. Sla speelgoed in, zoek uit waar je de kleding van je baby kunt verschonen, in welke hoek je hem moet voeden (niet alle gasten zullen het leuk vinden als je aan tafel borstvoeding geeft). Het is beter als je met je eigen auto naar de bruiloft komt, want daarin kun je alles achterlaten dat in reserve wordt genomen, en bovendien vertrekken wanneer het kind moe en wispelturig wordt.

Stap 7

Je kunt ook naar bruiloften met kinderen gaan, maar alleen als je je goed voorbereidt op zo'n serieus evenement. Dit is tenslotte een feestdag van de bruidegom en de bruid, en ze zullen niet bijzonder blij zijn als je het met de baby verpest.

Aanbevolen: