Hoe Breng Je Je Kind Naar Een Specifiek Cadeau

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Je Kind Naar Een Specifiek Cadeau
Hoe Breng Je Je Kind Naar Een Specifiek Cadeau

Video: Hoe Breng Je Je Kind Naar Een Specifiek Cadeau

Video: Hoe Breng Je Je Kind Naar Een Specifiek Cadeau
Video: Kadootjes inpakken (professioneel) 2024, Mei
Anonim

Iedereen heeft financiële problemen, het is jammer dat de portemonnee het bestaan van het nieuwe jaar en de verantwoordelijkheid voor kinderen op het gebied van geschenken niet begrijpt. Je kunt het kind niet vertellen dat er geen vakantie en wonderen zullen zijn op oudejaarsavond alleen vanwege een gebrek aan financiën. U moet een kleine vakantie regelen en de wens van het kind vervullen. Maar hoe koop je een cadeau zodat de baby blij is en niet in het rood blijft staan?

Hoe breng je je kind naar een specifiek cadeau
Hoe breng je je kind naar een specifiek cadeau

instructies:

Stap 1

Elk kind vertelt aan de vooravond van het nieuwe jaar aan zijn moeder wat hij de kerstman zou willen vragen. Maar er zijn situaties waarin een kind een duur cadeau wil en ouders dergelijke fondsen niet aan speelgoed kunnen uitgeven. En als de oudere kinderen te horen krijgen dat de geschenken dit jaar bescheiden zullen zijn, geloven de jongere kinderen in een wonder en dat er geen belemmeringen zijn voor Grootvader Vorst.

Stap 2

Als een kind om veel geschenken vraagt, is het de moeite waard om te vertellen dat we maar één kerstman hebben en dat er veel kinderen zijn. Hij moet geschenken voor iedereen voorbereiden (alleen voorbereiden, niet kopen of maken). Hij leest zelf kinderbrieven en kiest liefdevol voor iedereen het gewenste speelgoed. En als de Kerstman hem veel cadeaus brengt, dan zullen sommige kinderen niets onder de boom zien.

Stap 3

Als een kind om een duur en "volwassen" geschenk vraagt, bijvoorbeeld een telefoon of een tablet, is het de moeite waard om het kind te vertellen dat de Kerstman speelgoed verdeelt naar leeftijd. En dit geschenk dat uw kind wil, is op geen enkele manier geschikt voor hem. Vertel dit met een gevoel van grote spijt en nodig het kind uit om een ander speeltje te kiezen, en probeer dit te vragen voor een andere vakantie, om volwassener te worden. Dit omvat ook de categorie speelgoed onder het teken "gevaarlijk" - crackers, voetzoekers, elektrisch speelgoed.

Stap 4

Heeft u een getrouwd stel met kinderen die blijven overnachten, regel dan voor de vakantie cadeaus. Zodat het niet blijkt dat je één cadeau voor je kind onder de boom hebt verstopt, en zij - meerdere. Dit is wreed voor kinderen, omdat ze niet begrijpen waarom de kerstman meer naar Sasha bracht dan naar hem. Zeg tegen je vrienden dat ze net zoveel mee moeten nemen als je je kinderen geeft, en laat de rest thuis onder de boom.

Stap 5

Je kunt het kind op het idee van een bepaald stuk speelgoed brengen. Dit is nodig als je cadeau al lang gekocht is en er simpelweg geen geld is voor een nieuwe. Laat het "gewenste" cadeau vaker zien, speel eraan om eraan te herinneren, spijt dat hij dit speeltje nog niet heeft. En nodig uw kind vervolgens uit om een brief aan de kerstman te schrijven met het verzoek om precies te geven waar u naartoe leidde. Na het schrijven van de brief kan het kind niet meer van gedachten veranderen.

Stap 6

Dit is natuurlijk een wat hard advies, maar soms staat de situatie je niet toe om anders te doen. Je geweten staat niet toe dat je het kind volledig verlaat zonder een nieuwjaarswonder. Daarom wensen we u dat deze tips nooit worden toegepast en dat uw kinderen alleen krijgen wat ze zelf willen.

Aanbevolen: