Waar Breng Je Het Kind Naar De Kerstboom?

Inhoudsopgave:

Waar Breng Je Het Kind Naar De Kerstboom?
Waar Breng Je Het Kind Naar De Kerstboom?

Video: Waar Breng Je Het Kind Naar De Kerstboom?

Video: Waar Breng Je Het Kind Naar De Kerstboom?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Voor een klein kind is een reis naar de nieuwjaarsboom een integraal onderdeel van de wintervakantie van het nieuwe jaar. Voorheen was het aantal van dergelijke voorstellingen beperkt, maar in de afgelopen 20 jaar is het aantal vertienvoudigd. De keuze is dus groot genoeg.

De kerstboom in het Kremlin is de belangrijkste van het land
De kerstboom in het Kremlin is de belangrijkste van het land

instructies:

Stap 1

Een onvergetelijke ervaring voor een kind is een reis naar de belangrijkste kerstboom van het land, die van eind december tot begin januari in het Kremlin plaatsvindt. Het is de kerstboom van het Kremlin die als een van de beste wordt beschouwd, zowel wat betreft enscenering als wat betreft een geschenk dat kinderen na het einde van de voorstelling ontvangen. Wat betreft de actie zelf, die op het podium plaatsvindt, worden elk jaar een nieuwe plot en nieuwe personages uitgevonden. Misschien zijn slechts drie karakters onveranderd: de kerstman, het sneeuwmeisje en een nieuwjaarsboom.

Stap 2

Meestal worden er zeer goede kerstbomen gehouden in het Olimpiyskiy-sportcomplex. Er zijn altijd interessante personages en wendingen van een sprookjesverhaal. Daarom werd het altijd als een goede vorm beschouwd om je kind mee te nemen naar de kerstboom in het Olympisch sportcomplex.

Stap 3

In de afgelopen jaren wint de nieuwjaarsvoorstelling in Gostiny Dvor aan populariteit. In de regel heersen hier continu Smeshariki, die van jaar tot jaar grappige verhalen en avonturen presenteren aan kinderen en hun ouders. En aangezien de meeste kinderen dol zijn op de tekenfilm "Smeshariki", zal de ontmoeting met hun favoriete personages erg vrolijk en leuk zijn.

Stap 4

Uitstekende nieuwjaarsvoorstellingen worden meestal getoond door het Moskouse Circus, dat zich aan de Tsvetnoy-boulevard bevindt. De nieuwjaarsboom wordt hier meestal gemaakt met de nadruk op acrobaten en trapeze-artiesten, die hun best doen om te voorkomen dat sommige Baba Yaga het nieuwe jaar afzeggen. Of de artiesten redden samen met de dieren die deelnemen aan de performance de nieuwjaarsboom uit gevangenschap. Zodat de nieuwjaarsvakantie niet laat is, maar, zoals verwacht, van 31 december tot 1 januari komt.

Stap 5

We mogen het circus op Vernadsky Avenue niet vergeten. Ja, er heen gaan is veel verder en langer dan naar het circus op Tsvetnoy gaan, maar de nieuwjaarsbomen daar zijn ook buitengewoon interessant. Meestal nemen bijna alle dieren in dit circus deel aan nieuwjaarsvoorstellingen. Bovendien kunnen kinderen na de kerstboom zelf communiceren met enkele van de deelnemers aan de voorstelling: honden, paarden, wasberen en anderen. En natuurlijk krijg je je nieuwjaarscadeau.

Aanbevolen: