Waar Te Gaan Naar De Kerstboom

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Naar De Kerstboom
Waar Te Gaan Naar De Kerstboom

Video: Waar Te Gaan Naar De Kerstboom

Video: Waar Te Gaan Naar De Kerstboom
Video: Koekjes kerstboom van Danna 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is de meest favoriete vakantie voor alle kinderen. Het is tenslotte op deze dag dat het kind grootvader Frost en de Snow Maiden kan zien en een berg geschenken kan ontvangen. Het belangrijkste is om de meest succesvolle plek te kiezen voor een leuke en interessante bijeenkomst van het nieuwe jaar.

Waar te gaan naar de kerstboom
Waar te gaan naar de kerstboom

instructies:

Stap 1

Als je in Moskou woont, zijn de beste opties voor je kinderen "Alice's House" en "OGO - City". Het "Huis" valt op door het feit dat er een gezellige huiselijke sfeer in is gecreëerd en het programma voor elke leeftijd individueel wordt uitgevoerd. Kinderen vanaf drie jaar worden naar "Alice's House" gebracht. Kinderen vanaf 1,5 jaar worden naar de “OGO-city” gebracht. Er is een interactieve voorstelling voor kinderen en aan het einde van de show krijgt elk kind een aandenken.

Stap 2

Voor inwoners van St. Petersburg zijn de beste nieuwjaarsvoorstellingen in het recreatiecentrum Vyborgsky en het IJspaleis. De fantastische show in het recreatiecentrum Vyborgsky is verdeeld in twee delen: de eerste - spelletjes, plezier, enzovoort; de tweede is een sprookjesvoorstelling waaraan alle kinderen deelnemen. En in het recreatiecentrum "Ice Palace" - entertainment begint 40 minuten voor de officiële start, ze omvatten allerlei soorten wedstrijden en competities.

Stap 3

Welnu, als je in Wit-Rusland woont, dan zijn de beste plaatsen om het nieuwe jaar te vieren: "Paleis van de Republiek", "House of Officers" en het entertainmentcentrum "Cosmo". De viering in het "Paleis" vindt plaats in twee fasen: in de eerste - kinderen kijken naar de uitvoering; in de tweede fase - een kleine disco. Het belangrijkste verschil met de rest van het House of Officers is het houden van een bubbelshow, bovendien zullen alle kinderen blij zijn met het uiterlijk van stripfiguren, bijvoorbeeld SpongeBob. Entertainmentcentrum "Cosmo" - het nieuwe jaar wordt op dezelfde manier gevierd als op veel plaatsen - in twee fasen. In de eerste fase - een optreden, en in de tweede - door speciale labyrinten en een disco.

Stap 4

Voor Yekaterinburg worden interessante programma's gehouden in het Acteurshuis en het Metenkov's House Museum. Alle actie in het "House of the Actor" begint met een ontmoeting met een lakei, nadat de kinderen naar alle kamers zijn gebracht, nemen ze deel aan de voorbereiding van snoep, een fotosessie en aan het einde van het hele programma tonen ze hun vaardigheden, waarvoor ze een geschenk van de kerstman ontvangen. En het fotomuseum "Metenkov's House" biedt allerlei soorten zoektochten, avonturen, raadsels en puzzels. En dan is er een picknick onder de boom met thee en snoep. Aan het einde van het feest krijgen de kinderen cadeautjes.

Aanbevolen: