Waar Te Gaan Naar Vastenavond Met Kinderen

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Naar Vastenavond Met Kinderen
Waar Te Gaan Naar Vastenavond Met Kinderen

Video: Waar Te Gaan Naar Vastenavond Met Kinderen

Video: Waar Te Gaan Naar Vastenavond Met Kinderen
Video: Kinderen eerst langs handenwasstraat voordat school begint 2024, April
Anonim

Van 24 februari tot 2 maart begint de Wide Maslenitsa, aan het einde waarvan de Grote Vasten zal komen. Welnu, voor kinderen is Maslenitsa in de eerste plaats een excuus om plezier te hebben, heerlijke pannenkoeken te eten met hete thee, deel te nemen aan spelletjes en een rondedans te doen, en ten slotte deel te nemen aan het verbranden van een strovrouw. Denk aan enkele locaties waar dit jaar feestelijkheden plaatsvinden en waar u met het hele gezin kunt relaxen.

Waar te gaan naar Vastenavond met kinderen
Waar te gaan naar Vastenavond met kinderen

Noodzakelijk

  • - ga met het hele gezin naar het pretpark
  • - fototoestel; zorg ervoor dat je een foto maakt van het Maslenitsa-feest
  • - goed gezind

instructies:

Stap 1

Kolomenskoye Estate Museum, 1 maart 12.00-18.00. Ze zeggen dat de grootste vogelverschrikker van Maslenitsa hier zal zijn. In totaal krijgt het park 5 locaties voor volksfeesten. Op elk terrein zal een rad van afscheid van de winter worden geïnstalleerd, waaraan u een lint met wensen kunt knopen. Elk wiel is een van de details van Vastenavond, en wanneer het wordt verbrand, moet de wens op het lint uitkomen.

Voor vaders zullen dergelijke wedstrijden worden georganiseerd als touwtrekken, attractie "Russische sterke man", "Sword-kladenets" - om een zwaard uit een houten blok te trekken, "Heroïsche hamer". Voor moeders kun je proberen om te gaan met de grip bij de wedstrijd "pannenkoekenmaker", en leren hoe je lepels of vilten laarzen kunt schilderen.

Op een van de locaties kunnen gasten traditionele Russische klederdracht passen en als extra's deelnemen aan het filmen van een film.

In het park wordt u altijd gratis heerlijke pannenkoeken met honing en hete thee aangeboden, en aan het einde - de traditionele deelname aan het verbranden van het Maslenitsa-beeld.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Park van Cultuur en Rust "Kuzminki", 2 maart 13.00-16.00. Naast de traditionele Maslenitsa-festiviteiten, krijgen de gasten een ritje aangeboden op de meest echte oude Russische houten carrousels. Op het Pannenkoekenstation worden gasten getrakteerd op lekkernijen: pannenkoeken, hete thee.

Als onderdeel van een grootschalige theatervoorstelling zullen Moskovieten en gasten van de hoofdstad worden verteld over de eigenaardigheden van het vieren van elk van de zeven dagen van de Brede Maslenitsa.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Positieve microfoon "Zeg iets goeds." Plein in de buurt van het centrale warenhuis, Tverskoy Boulevard, Kamergersky Lane, 27-28 februari, 17: 00-19: 30. Op drie plekken in de binnenstad komen zogenaamde "positieve microfoons" te staan, met behulp waarvan iedereen de meest intieme gedachten op camera kan vastleggen, van vredeswensen tot liefdesverklaringen.

Stap 4

Museum-reserve "Tsaritsyno", 2 maart om 13.00 uur. De gasten van het reservaat zullen worden aangeboden om de meest ongewone stropoppen te maken die de winter symboliseren, en de juryleden zullen de meest interessante monsters kiezen en waardevolle prijzen uitreiken. Daarnaast zijn er natuurlijk veel wedstrijden voor kinderen en volwassenen in het park, rondedansen en dansen, thee met pannenkoeken en uiteindelijk massale verbranding van beeltenissen.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Sokolniki Park, 1-2 maart, 12.00-21.00 uur. Gasten van het park zullen genieten van spannende wedstrijden en spelletjes, traditionele pannenkoekenproeverijen. Kinderen kunnen op houten schommels rijden, rondedansen doen en zelfs Russische volksdansen leren dansen.

Een concert en vele wedstrijden zullen plaatsvinden op het grondgebied, waaronder een wedstrijd om het beste gevulde carnaval van Maslenitsa te creëren.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 6

Baumantuin, 1 maart 13.00-16.00. De organisatoren nodigen gasten uit om naar verschillende keukens van de wereld te reizen: hier zal een voedselshow plaatsvinden, waar Moskovieten en gasten van de hoofdstad veel nieuwe pannenkoekrecepten zullen leren die worden bereid in Europa, Azië en Amerika. Er zal ook een proeverij zijn van voor ons ongebruikelijke gerechten: hertentaart, Mexicaanse burrito, Israëlische shoarma, verschillende zoetigheden.

Er worden veel interessante masterclasses voor kinderen georganiseerd, bijvoorbeeld een les pannenkoeken schilderen met eetbare verf.

Aanbevolen: