Waar Te Gaan Op Oudejaarsavond Met Kinderen

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Op Oudejaarsavond Met Kinderen
Waar Te Gaan Op Oudejaarsavond Met Kinderen

Video: Waar Te Gaan Op Oudejaarsavond Met Kinderen

Video: Waar Te Gaan Op Oudejaarsavond Met Kinderen
Video: Oudejaarsavond Dankgebed 2024, April
Anonim

Op nieuwjaarsvakanties worden er speciaal voor kinderen stadsfeesten georganiseerd en worden er nieuwjaarsbomen gehouden. Ouders krijgen veel mogelijkheden om hun kind te vermaken op oudejaars- en winterschoolvakanties.

Waar te gaan op oudejaarsavond met kinderen
Waar te gaan op oudejaarsavond met kinderen

instructies:

Stap 1

Ga met je kind naar de nieuwjaarsboom in het cultuurhuis, naar het theater waar zo'n evenement wordt georganiseerd. Vaak worden nieuwjaarsvoorstellingen gemaakt voor kinderen en in grote winkels (hypermarkten, supermarkten). Waar de nieuwjaarsvoorstelling zal plaatsvinden, kunt u vinden in de rubriek "Afisha" in stadskranten, in advertenties op internet op stadssites over culturele evenementen. Meestal worden dergelijke kindervakanties gehouden in carnavalskostuums, dus vergeet niet een nieuwjaarskostuum mee te nemen om de kleding van uw kind voor de vakantie te veranderen.

Stap 2

Op oudejaarsavond en tijdens de nieuwjaarsvakantie organiseren verschillende musea familie- en kinderfeestjes, masterclasses en interessante activiteiten die samenvallen met de viering. U kunt vooraf telefonisch weten welk nieuwjaarsprogramma een bepaald museum of tentoonstellingshal te bieden heeft. Veel culturele ondernemingen adverteren vooraf in stadsaffiches dat ze met de nieuwjaarsvakantie op hun bezoekers wachten.

Stap 3

Neem je kind mee naar de ijsbaan. Hier kan hij schaatsen, en als hij geluk heeft, nieuwjaarsvoorstellingen zien en deelnemen met sprookjesfiguren, de kerstman, sneeuwmeisje en anderen, die ook met het publiek kunnen schaatsen.

Stap 4

Tijdens de nieuwjaarsvakantie vinden in veel delen van de stad nieuwjaarsshows plaats met medewerking van artiesten, clowns en muzikanten. Wedstrijden, spelletjes worden gehouden met toeschouwers bij dergelijke uitvoeringen en er worden prijzen aan hen uitgereikt. Tegelijkertijd zullen jij en je kind een wandeling maken op een soortgelijk stadsentertainment, de frisse, ijzige lucht inademen.

Beeld
Beeld

Stap 5

Bezoek zeker op oudjaar het circus, dat voor deze periode een speciaal nieuwjaarsprogramma voorbereidt. In kindertheaters en balletten worden tijdens de feestdagen theaterpremières gegeven, zoals poppenkastvoorstellingen, maar ook klassieke nieuwjaarsvoorstellingen zoals De Notenkraker en Het Zwanenmeer. Koop een kaartje voor een theatervoorstelling, waar uw kind echt esthetisch plezier beleeft en meedoet aan de kunst.

Stap 6

Ga op oudejaarsavond met het hele gezin de stad uit, waar u kunt sneeuwballen, van sneeuwglijbanen kunt rijden, een sneeuwpop kunt maken, kunt ontspannen in een warm landhuis of op het platteland, dat u kunt huren voor de duur van de vakantie.

Aanbevolen: