Waar Te Gaan Op Nieuwjaarsvakantie Met Kinderen

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Op Nieuwjaarsvakantie Met Kinderen
Waar Te Gaan Op Nieuwjaarsvakantie Met Kinderen

Video: Waar Te Gaan Op Nieuwjaarsvakantie Met Kinderen

Video: Waar Te Gaan Op Nieuwjaarsvakantie Met Kinderen
Video: Praatjesmakers Lisa en Michelle 2024, April
Anonim

Kinderen zijn dol op nieuwjaarsvakanties. Dit is tenslotte bijna twee weken vrije tijd en vakantie. En de ouders hebben een nieuwe zorg: waar nemen ze hun kind mee naartoe, hoe kunnen ze hem vermaken, zodat de vakantie echt herinnerd zal worden.

Waar te gaan op nieuwjaarsvakantie met kinderen
Waar te gaan op nieuwjaarsvakantie met kinderen

instructies:

Stap 1

Op nieuwjaarsvakantie kun je de Sneeuwmaagd bezoeken. De waarheid is om vrij ver te gaan - naar Kostroma. Maar het is daar dat het huis van de Snow Maiden zich bevindt, en de Ice Room, waar iedereen, zonder uitzondering, een heerlijke "sneeuw"-cocktail te drinken krijgt. En de grappige en grappige Cat-Bayun vermaakt kinderen.

Stap 2

Als de afstanden niet intimiderend zijn, kunt u uw kinderen meenemen naar Veliky Ustyug voor nieuwjaarsvakantie - om de kerstman te bezoeken. Ondanks het feit dat de belangrijkste grootvader Frost volgens de legende in Moskou is, heeft het museum altijd iemand om hem te vervangen. Daarom zal een ontmoeting met een vriendelijke tovenaar onder geen enkele omstandigheid mislukken. Het enige negatieve is de lange treinreis en het onvermogen om met de auto naar Veliky Ustyug te komen. Want de winterse wegen in dat gebied laten veel te wensen over.

Stap 3

Als we het over Moskou hebben, dan kun je tijdens de nieuwjaarsvakantie je kinderen meenemen naar verschillende interessante musea. In het Experimentarium-museum, dat zich in de buurt van het metrostation Savelovskaya bevindt, kunt u bijvoorbeeld in een toegankelijke en interactieve vorm leren over de wetten van de fysica en deelnemen aan verschillende experimenten en experimenten. Het museum heeft meer dan 200 tentoonstellingen die de verschillende wetten van de fysica, mechanica, elektriciteit en moleculaire fysica illustreren.

Stap 4

Als "Experimentraium" interessanter is voor jongens, zullen meisjes blij zijn met nieuwjaarsvakanties van het Poppenmuseum, dat zich op Varvarka bevindt. De permanente tentoonstelling omvat auteurs-, souvenir-, antieke en antieke poppen. Maar het belangrijkste is dat hier masterclasses over het maken van poppen worden gegeven. En elk kind kan, met de hulp van de ouders, zijn eigen pop maken en deze als aandenken meenemen.

Stap 5

Op nieuwjaarsvakantie is het Lunarium Museum, dat zich in het gebouw van het Moskouse Planetarium bevindt, erg populair bij kinderen. In het "Lunarium", dat zich op twee verdiepingen tegelijk bevindt, zijn er twee secties - "Begrip van de ruimte" en "Astronomie en natuurkunde". De belangrijkste waarde van dit museum zijn 80 tentoonstellingen die de wetten van de fysica demonstreren. Alle exposities kunnen met de hand worden aangeraakt, bezoekers kunnen zelf wolken en tornado's creëren en elektriciteit opwekken.

Aanbevolen: