Waar Te Gaan In Moskou Met Kinderen

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan In Moskou Met Kinderen
Waar Te Gaan In Moskou Met Kinderen

Video: Waar Te Gaan In Moskou Met Kinderen

Video: Waar Te Gaan In Moskou Met Kinderen
Video: Moscow Vacation Travel Guide | Expedia 2024, April
Anonim

De hoofdstad van Rusland Moskou biedt een groot aantal mogelijkheden voor het organiseren van kinderrecreatie. Dit zijn tal van musea, theaters, parken en uitgaanscomplexen.

Waar te gaan in Moskou met kinderen
Waar te gaan in Moskou met kinderen

Rust voor de kleintjes

Er zijn veel opties voor het organiseren van vrije tijd voor kleuters in Moskou. Je kind zal dol zijn op:

  • dierentuin van Moskou;
  • Park "Fun Jungle";
  • Roll Hall-centrum;
  • Museum voor animatie.

Het is moeilijk om een interessantere plek voor kinderen in de hoofdstad te vinden dan de dierentuin van Moskou, waar je altijd iets nieuws en interessants kunt ontdekken. De dierentuin heeft meer dan 7000 diersoorten verzameld van over de hele wereld. Het is gewoon onmogelijk om ze allemaal tegelijk te zien, dus je kunt de instelling vele, vele malen bezoeken. In de dierentuin, gelegen aan de Bolshaya Gruzinskaya-straat 1, kunnen kinderen kijken naar het voeren van dieren, deelnemen aan een van de ecologische vakanties met wedstrijden en quizzen, maar ook biologische speurtochten doen en ponyrijden.

Merry Jungle is een actief recreatie- en amusementspark van ruim 3500 m². Hier kunnen kinderen springen en rennen, exotische glijbanen rijden en zich een ontdekkingsreiziger voelen in de onbegaanbare jungle. Het park heeft tourniquets en gecertificeerde Europese apparatuur. Er zijn ook professionele instructeurs die voor de kinderen zorgen. Het park is gelegen in de stad Krasnogorsk in de buurt van Moskou op het adres: straat Znamenskaya, huis 5.

Als u een goedkope en vrolijke vakantie wilt hebben, moet u een bezoek brengen aan het entertainmentcentrum Roll Hall - 5000 m² plezier, waar entertainment voor het hele gezin wordt verzameld. Elke dag wachten spannende attracties, speelkamers, talrijke cafés en speelgoedafdelingen op kinderen en hun ouders. U vindt het centrum op 3 Kholodilny Lane.

Een fascinerende plek voor kinderen kan gerust het Animatiemuseum worden genoemd met tentoonstellingen en secties over het thema Sovjet- en Russische animatie. De gidsen vertellen je hoe alle beroemde tekenfilms werden gefilmd, tonen verzamelingen time-lapse-camera's, afbeeldingen van stripfiguren. En speciaal voor kinderen worden er interessante masterclasses gegeven waar je je eigen tekenfilm kunt maken. Museumadres: Izmailovskoe-snelweg, 73zh.

Rust voor jongere studenten

Ook kinderen in de lagere en middelbare schoolleeftijd zullen zich in Moskou niet vervelen. Ze moeten worden geadviseerd:

  • Izmailovo Kremlin;
  • Oceanarium;
  • Groot Moskou Circus.

Terwijl het majestueuze Kremlin van Moskou op het Rode Plein een must is voor vrijwel elke bezoeker van de hoofdstad, wordt het modernere Izmailovsky Kremlin vaak vergeten. Dit is een groot park met een verscheidenheid aan amusement, ingericht in een kleurrijke oud-Russische stijl. Het is een genot om door de gebeeldhouwde paleizen en torens te wandelen. Het herbergt ook het Broodmuseum, het Museum van Russisch speelgoed en verschillende creatieve workshops. Kinderen zullen graag deelnemen aan fascinerende masterclasses over pottenbakken en smeden, zeep maken en zacht speelgoed naaien. Izmailovsky Kremlin bevindt zich op: Izmailovskoe highway, 73zh.

Het grootste aquarium van de hoofdstad bevindt zich in het winkel- en uitgaanscentrum van Rio. Hier worden waterbewoners uit verschillende delen van de wereld verzameld - van heldere tropische vissen en alligators tot pinguïns en zeehonden. Het aquarium heeft een heel systeem van onderwatertunnels achter glas, van waaruit het interessant zal zijn om het leven van murenen, haaien en andere grote onderwaterbewoners te observeren. De instelling is gevestigd op het adres: Dmitrovskoe highway, 163A.

Bolshoi Moskovsky is het grootste stationaire circus ter wereld, dat spannende optredens organiseert met deelname van de beste circusartiesten, evenals water- en ijsshows, optredens met getrainde roofdieren, waaronder de beroemde gebroeders Zapashny. Adres: Vernadsky Avenue, 7.

Vakantie voor tieners

Ook kinderen van middelbare en oudere leeftijd hebben iets te doen in Moskou. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan:

  • Moskou Planetarium;
  • Experimentaniummuseum;
  • Darwin-museum.

Het Moskouse Planetarium is de beste plek om de mysteries van het universum te verkennen. Hier worden in twee ruime zalen de meest afgelegen hoeken van de ruimte gedemonstreerd. Bovendien kunnen kinderen ongebruikelijke ruimte-experimenten uitvoeren, deelnemen aan interactieve programma's en uitvoeringen, en een unieke 4D-bioscoop stelt hen in staat om een virtuele excursie te maken naar het centrum van een orkaan, de diepten van de zee of een actieve vulkaan. Natuurlijk is het ook de bedoeling om de planeten van het zonnestelsel door een telescoop te observeren. Het planetarium bevindt zich aan de Sadovaya-Kudrinskaya-straat, 5, gebouw 1.

Experimentanium is een museum voor vermakelijke wetenschappen, waar je kunt zien hoe kristallen worden gekweekt, hoe bliksem ontstaat, welke soorten plastic er zijn. Ook kunnen jonge bezoekers verschillende chemische experimenten uitvoeren door deel te nemen aan wetenschappelijke shows en masterclasses. Adres: Leningradsky Prospect, 80.

Bij een bezoek aan het Darwin Museum kunnen schoolkinderen de ontbrekende kennis opdoen over de stadia van de evolutie van het leven op aarde, van oude trilobieten en zeeweekdieren tot mensen. De gidsen zullen unieke tentoonstellingen tonen in de vorm van dinosaurussen en mammoeten, evenals andere bewoners van de equatoriale bossen en oceaandiepten. Het adres van de instelling: Vavilova straat, huis 57.

Plaatsen voor gezinsvakanties

Als niet alleen kinderen, maar ook hun ouders tijd met interesse en voordeel in Moskou willen doorbrengen, kunt u verschillende plaatsen vinden voor gezinsvakanties. Waaronder:

  • Ons favoriete eilandpark;
  • Waterpark "Kva-Kva";
  • Theater "Grootvader Durov's Corner".

Ons favoriete eiland is een familiepark waar alle gezinsleden kunnen genieten van spannende attracties, boten en kajaks, minigolf spelen, een schietbaan met kruisboogschieten en klimmen in een touwstad. Er is ook een mini-dierentuin met tamme dieren die je kunt aaien en voeren. Het park ligt op 15 km van de stad Kimry, je kunt er vanuit Moskou naartoe door kaartjes te kopen op het adres: Leninsky Prospekt, 72/2.

In het Kva-Kva waterpark wachten spannende attracties, waterkanonnen, watervallen en zwembaden met fonteinen op kinderen en hun ouders. Hier wordt de watertemperatuur constant op peil gehouden. Er zijn ook echt extreme waterglijbanen van 12 meter hoog. De watertemperatuur wordt op 33 graden gehouden en elke jonge bezoeker krijgt gratis een reddingsvest. Adres: Mytishchi, Kommunisticheskaya-straat, gebouw 1.

Theater "Grandpa Durov's Corner" is een plek waar je grappige en leerzame uitvoeringen kunt zien, waarvan de hoofdrollen niet door mensen worden gespeeld, maar door getrainde dieren. Er is ook een verbazingwekkende "Myshgorod", waar ongewoon intelligente witte muizen leven. Er is ook een museum gewijd aan de geschiedenis en het werk van de beroemde circusfamilie van de Durovs. U kunt het theater bezoeken op Durov Street 4.

Aanbevolen: