Waar In Moskou Lekker En Voordelig Eten Met Kinderen

Inhoudsopgave:

Waar In Moskou Lekker En Voordelig Eten Met Kinderen
Waar In Moskou Lekker En Voordelig Eten Met Kinderen

Video: Waar In Moskou Lekker En Voordelig Eten Met Kinderen

Video: Waar In Moskou Lekker En Voordelig Eten Met Kinderen
Video: Dit kook je voor zéven kinderen || Lekker bezig! || Advertorial 2024, Mei
Anonim

Moskou is een dure stad, maar daar vind je best betaalbare en gezellige plekken waar je met kinderen kunt ontbijten, lunchen of dineren. Hier krijgen jonge gasten een speciaal menu en entertainment aangeboden, terwijl volwassenen blij zullen zijn met een goede keuze aan gerechten en portiegroottes.

Waar in Moskou lekker en voordelig eten met kinderen
Waar in Moskou lekker en voordelig eten met kinderen

Waar te gaan ontbijten

Afbeelding
Afbeelding

Gasten van de hoofdstad moeten de dag beginnen met een stevig warm ontbijt. Als het hotel het niet aanbiedt, is het zinvol om een kijkje te nemen in een van de vele cafés. Moskovieten met kinderen zijn hier ook welkom, de prijzen voor complexe ontbijten zijn redelijk betaalbaar.

"Mensen zijn als mensen." Er is geen apart ontbijtmenu, maar redelijke prijzen zijn de hele dag geldig. Het hipstercafé staat bekend om zijn gebak: er zijn altijd taarten met vlees, vis, appels en kool, heerlijke bagels, gebak. Het ontbijt wordt aangevuld met verse kwark, roerei met rosbief en kaas. Liefhebbers van broodjes krijgen minimaal 10 merkopties aangeboden. De prijsklasse voor het gerecht is van 60 tot 250 roebel. De maaltijd wordt afgesloten met koffie of thee, de kinderen krijgen cacao of verwarmde melk.

Correa is op Bolshaya Gruzinskaya. Je kunt de hele dag door lekker ontbijten, maar het is beter om 's ochtends te komen als er minder bezoekers zijn in de bistro. Kinderen die geen zelfgemaakte pap of saaie omelet willen eten, worden hier verrast met bananenpannenkoekjes, roerei op brood, merkkaastaarten met zoete saus. Voor liefhebbers van stevige gerechten wordt een echt continentaal ontbijt bereid. Een stevige maaltijd kost 500-600 roebel, u kunt verse broodjes en afhaalkoffie nemen.

Marktplaats. Een populair café waar je snel en goedkoop een hapje kunt eten met bekende gerechten, van roerei en ontbijtgranen tot pannenkoeken met kip, champignons, kwark. Een interessante toevoeging is de gekarameliseerde grapefruit. Mama zal dol zijn op een verscheidenheid aan verse sappen en zoetigheden, en papa zal hamburgers aanbieden met Egg Benedictine en zalm. Kinderen zullen blij zijn om malse kippenbouillon met croutons te eten. Prijzen zijn zeer betaalbaar, zeer indrukwekkende porties kosten gemiddeld 120 roebel.

Hartige familiemaaltijden

Afbeelding
Afbeelding

Café keuken. Een netwerk van democratische cafés in verschillende gebieden. Er is een speciaal kindermenu: kippenbouillon, heerlijke toast met kaas, mini sandwiches, nuggets, aardappelpuree, pasta en kaas en ijs. Volwassenen krijgen een bewezen internationaal menu aangeboden met een ruime keuze aan pasta en risotto, verse salades en steaks. Tijdens de lunch worden hier heerlijke 3-gangen lunches geserveerd. Er is een kinderkamer voor de kleintjes, er worden regelmatig animatie-evenementen en masterclasses gehouden, waardoor je de lunch kunt combineren met een interessant tijdverdrijf.

Kantine nr. 57. Een instelling bekend bij alle bezoekers van GUM, ingang van Ilyinka, op de derde regel. Hier kunt u een stevige en redelijk budgetvriendelijke lunch nuttigen met borsjt met donuts, champignon- of kipnoedels, een verscheidenheid aan schnitzels met een bijgerecht. Als toetje moet je een heerlijke zelfgemaakte cake kiezen: vla, zandkoek, "aardappel". Prijzen variëren van 50 tot 390 roebel, de porties zijn aanzienlijk.

"Mu Mu". Een uitgebreid netwerk, vestigingen bevinden zich naast de metro. Zelfbedieningscafés zijn dol op studenten en toeristen, hele gezinnen en alleenstaanden komen hier. Het menu is uitgebreid, er zijn klassieke koolsoep, borsjt, schnitzels, dumplings, gegrilde kip en vlees, vruchtendranken, compotes, gelei, vers gebak, interessante desserts. Het ontbijt wordt 's ochtends geserveerd, 's avonds is er een flinke korting op alle menu's. Sommige cafés hebben een gezellige zomerveranda of een weids uitzicht op de straat. De stijl van een landelijk huis, houten meubels en een schattige koe op een gevlekt zwart-wit uithangbord zorgen voor gezelligheid.

"Boomstokken". Als u kiest waar u goedkoop en lekker wilt eten, moet u eens kijken in een van de herbergen van de keten. De etablissementen zijn gespecialiseerd in de traditionele Russische keuken; hier kunt u knoedels, knoedels, gebraden in een pot, taarten en een verscheidenheid aan soepen proeven. In het midden van de hal staat een kar met snacks, die volgens het principe van een buffet worden verzameld. Een van de meest populaire gerechten zijn gelei, augurken en tomaten, zuurkool, traditionele salades. Hier kunt u ook sappige shish kebab, lobio, kebab en andere gerechten uit de Kaukasische keuken proberen.

Nationale keuken: populaire plaatsen

Afbeelding
Afbeelding

"Beotoren". Restaurant bij de handelsmissie van Servië op Mosfilmovskaya. Gezellige huiselijke sfeer zonder onnodig pathos en hele grote porties. De prijzen zijn niet te laag, maar het kind hoeft geen aparte gerechten te bestellen: ouders delen graag met hem. Populair zijn groentesalades met kaas, enorme pleskavitsy, schnitzelbroodjes, rijke soepen. Als toetje kunt u zelfgebakken cake en een kopje vers gezette koffie bestellen.

Saigon. Op "Belorusskaya", in de directe omgeving van de metro-ingang, is er een sfeervol café voor kenners van de Pan-Aziatische keuken. Hier serveren ze pho-soep, dim sum, eend met bamboe en andere exotische dingen. U kunt dineren voor slechts 500 roebel, 's avonds worden er meer stevige maaltijden georganiseerd in het café.

Casa Leone. Het restaurant met eigen gelateria is een plek waar je niet alleen stevig kunt lunchen, maar ook kunt genieten van een heerlijk Italiaans dessert. De obers zullen roomsoepen, spinazieravioli, kalfskoteletten, een verscheidenheid aan salades, zelfgemaakte pasta aanbevelen. De maaltijd wordt compleet gemaakt met vers gezette koffie met kleine chocolaatjes, die als compliment aan de gasten worden gegeven. Gelateria verdient speciale aandacht: in de proefruimte kunnen gasten gratis verschillende soorten ijs proeven en degene kiezen die ze vooral lekker vinden. De keuze is enorm, naast de gebruikelijke opties is er ijs met de smaak van roos, kaki, pompoen en zelfs eekhoorntjesbrood. Suikervrije opties zijn beschikbaar voor peuters die beperkt zijn in snoep.

"Lamazo". Een instituut voor liefhebbers van stevige en gezonde Kaukasische gerechten. De belangrijkste specialisatie is sappige khinkali, er staan minstens een dozijn soorten op het menu. Lokale khachapuri, lobio, gefrituurde suluguni, pkhali, kharcho-soep zijn ook populair. Voor kinderen worden minder pittige versies van traditionele gerechten bereid, halve porties zijn mogelijk. De sfeer in het café is heel democratisch en niet pretentieus, ze letten niet op de dresscode, ze zijn niet bang voor luidruchtige kinderen en gaan altijd de gasten tegemoet. Na hier een paar keer te hebben gekeken, worden toevallige bezoekers favoriete vaste gasten en kunnen ze rekenen op kleine complimenten. Het is beter om stoelen in de avond te reserveren.

Waar te dineren met een kind in Moskou

Afbeelding
Afbeelding

Il Terras. Een keten van familierestaurants, waar de kleinste gasten welkom zijn. Terwijl de ouders lasagne, pizza of pasta proeven, kunnen jongere gezinsleden kiezen uit een uitgebreid kindermenu, tekenen, spelen in een speciaal ingerichte ruimte. Interessante masterclasses worden periodiek gehouden, gasten ontvangen kortingen en geschenken.

"Koffiemanie". Ondanks de veelzeggende naam is dit niet zomaar een coffeeshop, maar een plek waar je op elk moment van de dag stevig en goedkoop kunt eten. Tot de bestsellers behoren een keur aan sandwiches, pasta's, gegrilde vlees- en visgerechten. Het café bereidt heerlijke desserts: gebak, fruit- en chocolademousse, panna cotta, soufflés. Volwassenen moeten de kenmerkende cocktail en koffie proberen, kinderen krijgen cacao, melkdrank en vers geperst sap.

"Odessa Mama". Een gezellige plek voor liefhebbers van thuis koken. Het menu is in Zuid-Russische stijl, veel vegetarische gerechten. De obers zullen zure koolsoep, echte Oekraïense borsjt, tekenfilms, gebakken zeebarbeel, knoedels met kersen aanbevelen. Volwassenen zullen dol zijn op de diverse zelfgemaakte likeuren, terwijl kinderen dol zullen zijn op de beroemde Kiev-cake. Het etablissement is behoorlijk populair; het is beter om 's avonds van tevoren tafels te reserveren.

Aanbevolen: