Waar Te Gaan Op Nieuwjaarsvakantie Met Een Kind

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Op Nieuwjaarsvakantie Met Een Kind
Waar Te Gaan Op Nieuwjaarsvakantie Met Een Kind

Video: Waar Te Gaan Op Nieuwjaarsvakantie Met Een Kind

Video: Waar Te Gaan Op Nieuwjaarsvakantie Met Een Kind
Video: Insignes van de USSR. Collectie-Jonge Falerist 2024, April
Anonim

Nieuwjaarsvakanties zijn een feest voor elk kind. Omdat het kind altijd een ontmoeting verwacht met een sprookje en wat wonderen. Vóór de vakantie moet u een activiteitenplan bedenken, zodat het kind zich niet verveelt.

Waar te gaan op nieuwjaarsvakantie met een kind
Waar te gaan op nieuwjaarsvakantie met een kind

instructies:

Stap 1

Een van de helderste en meest onvergetelijke nieuwjaarsindrukken voor veel kinderen is de kerstboom van het Kremlin. Dit jaar wordt de kerstboom gelijktijdig gehouden in drie zalen van het Kremlinpaleis. Theatervoorstellingen kunnen worden bekeken in het auditorium van het Kremlinpaleis, de kerstboom wordt geïnstalleerd in de wapenzaal en verschillende wedstrijden en attracties worden gehouden in de parketzaal van het Kremlin.

Stap 2

In het Theatercentrum "Na Strastnoy" zal de hele wintervakantie een fascinerende voorstelling "Nieuwjaarsavonturen van Baron Munchhausen" zijn. De hoofdpersoon komt altijd in een aantal belachelijke, grappige en zelfs gevaarlijke verhalen terecht, maar uiteindelijk komt hij met eer uit elke situatie. Deze nieuwjaarsvoorstelling is vooral interessant voor kinderen vanaf zes jaar.

Stap 3

U kunt uw kind meenemen naar de Stadium Live-club, waar de voorstelling "Nieuwjaarsreis naar de Emerald City" zal plaatsvinden. De regisseur van deze uitvoering is de beroemde acteur Eduard Radzyukevich, en de hoofdrollen worden, naast hem, gespeeld door de acteurs van de comedyshow "6 frames". Er is geen leeftijdsgrens - kijkers zullen een oud en vriendelijk sprookje zien, waar veel magie en positieve emoties zullen zijn.

Stap 4

De nieuwjaarsvoorstellingen in het Olimpiyskiy-sportcomplex zijn altijd van hoge kwaliteit geweest. Deze keer zullen kinderen niet alleen de kerstman van Veliky Ustyug ontmoeten, maar ook een magische circusvoorstelling, die hij zal leiden. Kinderen zullen de beste circusartiesten, extreme sporters, evenals Russische en buitenlandse dansers zien. Ze zullen acrobatische en luchtnummers uitvoeren. Ook dieren doen mee aan de voorstelling: rendieren, paarden, honden en katten. Een soort hoogtepunt van de vakantie zal het optreden van zeeleeuwen zijn.

Stap 5

The House of Cinema zal de voorstelling "Happy New Year, Yeralash" hosten! Voordat het publiek de première-afleveringen van het beroemde filmmagazine te zien krijgt, vindt er een muzikale bijeenkomst plaats van de jury van de kerstman, waarin filmexpert Kikimorova, filmcriticus Snegurochkina, actrice Zima Kholodnaya en hoofdredacteur van Yeralash Boris Grachevsky zal deelnemen. Het is duidelijk dat er avonturen en leuke wedstrijden komen.

Aanbevolen: