Waar Te Gaan Met Een Kind In De Winter

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Met Een Kind In De Winter
Waar Te Gaan Met Een Kind In De Winter

Video: Waar Te Gaan Met Een Kind In De Winter

Video: Waar Te Gaan Met Een Kind In De Winter
Video: Winters | DE SLET VAN 6VWO | S2•E10 2024, Maart
Anonim

De koude wintertijd mag geen belemmering zijn om met kinderen te wandelen. Integendeel, dit is een van de grappigste seizoenen van het jaar, die wordt herinnerd door kinderen met pluizige sneeuw, een sneeuwpop in de tuin hijsen, sneeuwballen gooien, skiën en schaatsen. Er zijn veel plekken waar je in de winter veel tijd met je kind kunt doorbrengen!

Waar te gaan met een kind in de winter
Waar te gaan met een kind in de winter

instructies:

Stap 1

Breng je kinderen naar de schaatsbaan die het dichtst bij je huis ligt. Kies degene waar je schaatsen van verschillende maten kunt huren, zodat het kopen voor het hele gezin niet je volgende probleem en onredelijke financiële kosten worden. Vanaf 4 jaar kun je een kind leren schaatsen. Trek de veter goed aan op het been van het kind en kies de juiste maat zodat de schaatsen niet te groot worden of juist niet in de beentjes van het kind knellen.

Stap 2

Als er een park, plein of bos in de buurt van uw huis is, ga dan skiën met uw kind. Natuurlijk moet je voor hem vooraf kinderski's kopen, voor jezelf - volwassenen, afhankelijk van je lengte.

Stap 3

Hou je niet van skiën? Berijd de enorme glijbanen, die spontaan worden georganiseerd in elke stad en elk dorp. Je kunt niet alleen sleeën meenemen, maar ook plastic uitrusting om vanuit de bergen te skiën.

Beeld
Beeld

Stap 4

Er zijn plaatsen, uitgaanscentra die het hele jaar door actief zijn. Als er een dierentuin, karten, pretpark, zwembad, waterpark bij u in de buurt is, bel ze dan en ontdek de openingstijden om deze plaats in de winter te bezoeken.

Stap 5

Veel supermarkten zijn tegenwoordig uitgerust met speelkamers voor kinderen, waar niet alleen attracties, speelautomaten zijn, maar ook zachte kamers om te klimmen, achtbanen, baden met plastic ballen, waar kinderen dol op zijn. Bezoek een van deze tijdens een weekend in de winter. Hier zal het kind communiceren met leeftijdsgenoten, het personeel van de speelkamer kan hem in de gaten houden terwijl mama en papa aankopen doen in de supermarkt.

Stap 6

Vergeet de culturele verlichting van het kind niet, bezoek hem het meest intensief in de winter, kindertheaters, poppenshows, bioscopen, musea, tentoonstellingen.

Aanbevolen: